-->
Razer Dünyanın En Gelişmiş Oyun Faresini Duyurdu

Oyun, teknoloji ve eğlence dünyasını bir araya getiren E3 tüm hızıyla sürerken, oyun ekipmanları ve yazılımlarında dünya lideri olan Razer dünyanın en gelişmiş oyun faresini duyurdu. Yeni Razer Mamba şimdiye kadar geliştirilmiş en hassas oyun faresi sensörü, devrim niteliğindeki Adjustable Click Force teknolojisi ve Razer’ın oyun endüstrisinin standartlarını yükselten kablolu/kablosuz teknolojisi gibi özellikler içeriyor. Yeni […]

16.06.2015 | ulasufuk

Oyun, teknoloji ve eğlence dünyasını bir araya getiren E3 tüm hızıyla sürerken, oyun ekipmanları ve yazılımlarında dünya lideri olan Razer dünyanın en gelişmiş oyun faresini duyurdu. Yeni Razer Mamba şimdiye kadar geliştirilmiş en hassas oyun faresi sensörü, devrim niteliğindeki Adjustable Click Force teknolojisi ve Razer’ın oyun endüstrisinin standartlarını yükselten kablolu/kablosuz teknolojisi gibi özellikler içeriyor.

Yeni Razer Mamba dünyanın en gelişmiş oyun faresi ve oyuncular arasında çok popüler olan kablolu/kablosuz Razer oyun farelerinin en yeni üyesi. Yeni Razer Mamba dünyanın en hassas oyun faresi sensörüyle bu alandaki çıtayı yükseltecek gibi görünüyor. Razer Mamba’nın yeni 5G lazer sensörü, çok ekranlı kurulumları ultra yüksek görüntü çözünürlüğüyle optimize ediyor ve 16,000 DPI’a kadar kontrol sağlıyor. 5G lazer yapısı dünyanın en hassas sensörü ve 1 DPI hıza kadar takip ediyor (şu andaki endüstri standardı 50 DPI). Yeni nesil oyun faresi sensörü 0.1 mm kadar hassas hareket takibi sayesinde ekran stresini azaltıyor ve böylece, hareket etseniz bile atışınız hedef üzerinden kalıyor. Razer Mamba’nın 5G lazer sensörü el hareketlerinizin doğal bir uzantısı olarak tasarlandı.

Razer’ın bu en yeni oyuncu faresi ayrıca, patent bekleyen, devrim niteliğindeki Adjustable Click Force Technology özelliği de taşıyor. Bir oyun faresinin en önemli yönlerinden biri de sahip olduğu tıklama hassaslığı ve oyuncuların sık sık fare değiştirmesinin bir sebebi de fare tuşlarında kusursuz tıklama hassaslığını arıyor oluşları.

Razer’ın yeni Adjustable Click Force Technology’si sayesinde, oyuncular artık farelerde fabrika ayarlarıyla gelen tıklama hassaslığına mahkum kalmayacak. Devrim niteliğindeki bu teknoloji sayesinde oyuncular, sol ve sağ fare tuşlarını aktive etmek için gereken tıklama hassaslığının seviyesini istedikleri gibi ayarlayabilecekler. İster FPS oyunlarındaki kusursuz atış gerektiren keskin nişancılık aksiyonları olsun, ister MOBA oyunlardaki seri ateş için gereken daha hafif basışlar olsun, oyun deneyiminizi zenginleştirmek ve sahadaki en iyi oyuncu olmak için ihtiyaç duyduğunuz fare teknolojisine Razer Mamba sayesinde ulaşabileceksiniz. Razer Mamba’nın Adjustable Click Force Technology özelliği, 504° dönüşe sahip. Bu da her oyuncunun kendi oyun tarzına göre kurabileceği 14 farklı seçenek sunuyor.

Razer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, yeni Razer Mamba için şunları söylüyor: “Orijinal Razer Mamba bundan 6 yıl önce çıktı ve bugün bile kablosuz oyun faresinde altın standart olarak kabul görüyor. Razer Mamba’ya en hassas sensörü ve devrimsel Adjustable Click Force teknolojisini ekleyerek yaptığımız geliştirmeler, kablolu/kablosuz oyuncu farelerindeki liderliğimizle birleşince ortaya çıkan ürün bizi standartların çok üstüne taşıdı.”

Bugün, yeni Razer Mamba ile birlikte eSporcular için tasarlanan kablolu Razer Mamba Tournament Edition da duyuruldu. Aynı hassas sensörü, ergonomik şekli ve geliştirilmiş Chroma özelleştirilebilir aydınlatmayı taşıyan Razer Mamba Tournament Edition, tüm eSporcuların turnuvaları domine etmesi için ihtiyaç duydukları en iyi unsurları taşıyor.

Razer Mamba’nın her iki versiyonu da, pek çok fare, klavye ve kulaklıktan oluşan Razer Chroma serisine katılmış oldu. Chroma eklentili bütün Razer ürünleri 16.8 milyon kişiselleştirilebilir renk seçeneği ve efektiyle donandı. Ayrıca Razer’ın bulut tabanlı donanım konfigürasyon tanımlayıcısı Razer Synapse bu ürünlerin içinde yer alıyor. Razer Synapse sayesinde Razer Mamba ve Razer Mamba Tournament Edition’ın ışık ve renk ayarlarıyla efektlerini diğer Chroma’lı ekipmanınızla senkronize etmek mümkün olacak.

 

Razer Mamba hakkında daha fazla bilgi: http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-mamba

Razer Mamba Tournament Edition hakkında daha fazla bilgi: http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-mamba-tournament-edition

Ürün Özellikleri:

Razer Mamba:

  • 16,000 DPI lazer sensör
  • Saniyede 210 inç / 50 G hızlandırma
  • Adjustable Click Force Technology fare tuşları
  • 9 programlanabilir tuş, tilt-click kayar teker dahil
  • 1 ms tepki süresiyle kablolu ve kablosuz bağlantı
  • Manyetik şarj doku
  • Pil ömrü: Yaklaşık 20 saat (kesintisiz oyun) – Pil ömrü kullanıma göre değişir
  • 16.8 milyon kişiselleştirilebilir renk seçeneğiyle Chroma aydınlatma
  • Razer Synapse
  • 2.13 m hafif, örgü fiber USB şarj kablosu
  • Yaklaşık ölçüler: 128 mm / 5” (Boy) x 70 mm / 2.76” (En) x 42.5 mm / 1.67” (Yükseklik)
  • Yaklaşık ağırlık: 125 g / 0.27 lbs.

Razer Mamba Tournament Edition:

  • 16,000 DPI lazer sensör
  • Saniyede 210 inç / 50 G hızlandırma
  • 9 programlanabilir tuş, tilt-click kayar teker dahil
  • 8 milyon kişiselleştirilebilir renk seçeneğiyle Chroma aydınlatma
  • Razer Synapse
  • 2.13 m hafif, örgü fiber USB şarj kablosu
  • Yaklaşık ölçüler: 128 mm / 5” (Boy) x 70 mm / 2.76” (En) x 42.5 mm / 1.67” (Yükseklik)
  • Yaklaşık ağırlık: 133 g / 0.29 lbs. (kablo dahil)

FİYAT:

Razer Mamba: 179.99€

Razer Mamba Tournament Edition: 99.99€

Çıkış Tarihi: 2015’in 3. çeyreği



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!