-->
Prime World’de Yeni Güncelleme Duyuruldu

10.3 güncellemesi sayesinde Prime World, MOBA dünyasının son günlerde en çok konuşulan konusu olan “firari” cezalarında adım atan ilk oyunlardan oldu. Tüm dünyadan önce, sadece Rusya ile aynı anda Türkiye’de de yayınlanan ve ülkemizdeki oyuncu sayısı sürekli büyüyen RPG MOBA Prime World’e oyun içi dengeleri daha da güçlendirecek bir günceleme geliyor. Prime World 10.3 güncellemesi […]

11.06.2015 | ulasufuk

10.3 güncellemesi sayesinde Prime World, MOBA dünyasının son günlerde en çok konuşulan konusu olan “firari” cezalarında adım atan ilk oyunlardan oldu.

Tüm dünyadan önce, sadece Rusya ile aynı anda Türkiye’de de yayınlanan ve ülkemizdeki oyuncu sayısı sürekli büyüyen RPG MOBA Prime World’e oyun içi dengeleri daha da güçlendirecek bir günceleme geliyor. Prime World 10.3 güncellemesi ile oyuna, sportmenlik dışı hareketlerin cezalandırılması, klan ekonomilerinin değişimi ve savaşta askerler arasındaki dengelerin düzeltilmesine odaklanacak. Güncellemenin en büyük özelliği, MOBA oyuncularının çok konuştuğu ve profesyonel liglerde bile sıkıntı yaratabilen “firari” konseptine gelen düzenleme.

Prime World 10.3 güncellemesi ile oyuna eklenecek yeni ceza seçeneği ve geliştirilmiş ceza sistemi, MOBA oyunların önemli bir sorunu olan “firari” durumunu çözmek için geliştirildi. Prime World’de halihazırda uygulanan iki ceza sistemine ek olarak, 10.3 güncellemesinde eklenecek yeni ceza seçeneği, savaştan ayrılanların yanısıra düşmana kasıtlı olarak ölenleri ve üstte hareketsiz kalanları da cezalandıracak. Böylece oyunun firari olarak gördüğü oyuncu hareketleri, sadece savaştan ayrılmakla sınırlı kalmayacak. Mini oyunlar firarileri kurtarmayacak ve bu tür davranışları gösteren oyuncular takip edilecek. Oyuncunun statüsü, savaşı terk etmiş gibi etiketlenecek ve firari etiketi sadece Sınır’da savaşarak kaldırılabilecek.

Firari kavramının yeniden düzenlenmesi MOBA piyasasında uzun zamandır konuşulan bir konuydu. Prime World bu konuda ilk adımı atan oyunlardan biri oldu.

Prime World 10.3 güncellemesi ile birlikte, Klan Savaşları ve klan ekonomisi mekaniğinde de yoğun geliştirmeler yapılacak. Ayrıca, asker davranışları konusunda oyunculardan toplanan görüş ve önerilere göre birtakım geliştirmeler oyuna eklenecek.

Prime World, oyuncuların Heroes of Might & Magic V, Blitzkrieg ve Etherlords’dan tanıdığı Rus oyun stüdyosu Nival tarafından geliştirildi. Ülkemizde Mynet tarafından  yayınlanan oyun, E3 dahil pek çok fuar ve festivalde ödüller kazandı. Stratejiyi, rekabeti ve takım oyununu ön plana çıkaran Prime World, klasik MOBA’ların üç koridorlu harita mekaniklerinde yer almayan yeni nesil oynanış modlarıyla da dikkat çekiyor ki Prime World’e E3 gibi etkinliklerde ödül getiren de bu oluyor.

Prime World’ün Türk oyuncuları için özel olarak yayınlanan fragmanı izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=pQmBNKZaB4Q

Prime World hakkında daha fazla bilgi almak, oyuncu topluluğuna katılmak ve oyunu oynamak için: http://tr.playpw.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!