-->
PlayStation 4 Alana 2 Tane Oyun Hediye!

Sony, 12-15 Haziran tarihleri arasında PlayStation®4 konsol alanlara Sony Computer Entertainment oyunlarından 2 tanesini hediye ediyor. Kampanya sayesinde oyuncular, 1499 TL’lik normal fiyatından satın aldıkları konsolla birlikte hediye edilen birbirinden heyecanlı Sony Computer Entertainment oyunlarının tadını çıkaracak. Sony, 12-15 Haziran 2015 tarihleri arasında oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek bir kampanya düzenleyerek, PlayStation®4 konsol satın alanlara Sony […]

11.06.2015 | ulasufuk

Sony, 12-15 Haziran tarihleri arasında PlayStation®4 konsol alanlara Sony Computer Entertainment oyunlarından 2 tanesini hediye ediyor. Kampanya sayesinde oyuncular, 1499 TL’lik normal fiyatından satın aldıkları konsolla birlikte hediye edilen birbirinden heyecanlı Sony Computer Entertainment oyunlarının tadını çıkaracak.

Sony, 12-15 Haziran 2015 tarihleri arasında oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek bir kampanya düzenleyerek, PlayStation®4 konsol satın alanlara Sony Computer Entertainment oyunlarından 2 tanesini hediye ediyor. Stoklarla sınırlı olan kampanya kapsamında olan oyunlar Bloodborne™, Driveclub™, InFAMOUS Second Son™, The Last of Us™: Remastered, LittleBigPlanet™ 3, SingStar™: Ultimate Party, The Order: 1886™, Killzone™ Shadow Fall, Knack™ ve Minecraft’ten oluşuyor. Sony Center, Overgame, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan ve Bimeks’lerde geçerli olan kampanya süresince PlayStation®4 konsol, 1499 TL’lik normal fiyatından satılmayı sürdürecek.

PS4+Satis+Kampanyasi



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!