-->
Oyun Tutkunlarına Le Mans’ta Profesyonellerden Önce Nissan GT-R LM Nismı LMP1’le Yarışma Fırsatı

#YarışPilotuAranıyor – GT Academy 2015’e GT6’da yarışarak katılma hakkı kazanmak için son şansı kaçırmayın. NISMO PlayStation’ın GT Academy 2015 final turunun Gran Turismo®6 zaman bazlı yarışında sanal Nissan GT-R LM NISMO Le Mans 24 Saat pistine çıkıyor. Nissan ve PlayStation®, Gran Turismo® oyununun tutkunlarına, yenilikçi Nissan GT-R LM NISMO model otomobili, daha gerçek hayatta piste […]

13.06.2015 | ulasufuk

#YarışPilotuAranıyor – GT Academy 2015’e GT6’da yarışarak katılma hakkı kazanmak için son şansı kaçırmayın. NISMO PlayStation’ın GT Academy 2015 final turunun Gran Turismo®6 zaman bazlı yarışında sanal Nissan GT-R LM NISMO Le Mans 24 Saat pistine çıkıyor.

Nissan ve PlayStation®, Gran Turismo® oyununun tutkunlarına, yenilikçi Nissan GT-R LM NISMO model otomobili, daha gerçek hayatta piste çıkmadan önce dünyaca ünlü Le Mans 24 Saat yarışına ev sahipliği yapan tarihi Circuit de la Sarthe’ta denemelerine olanak tanıyan benzersiz ve heyecan verici bir fırsat sunuyor. Hem otomobilin hem de pistin mükemmel bir şekilde yansıtıldığı bu oyun içi zaman bazlı deneme yarışı, aynı zamanda 2015 NISMO PlayStation® GT Academy yarışı için de Gran Turismo®6’nın son zaman bazlı deneme oyunu olacak.

GT Academy’nin üç şampiyonu Jann Mardenborough, Lucas Ordoñez ve Mark Shulzhitskiy, 13-14 Haziran’da Nissan için Le Mans 24 Saat yarışının LMP1 sınıfında start yaparak tarihe geçmeye hazırlanıyorlar. Bu üç ismin serüveninin aynısını yaşamak isteyen yarış otomobili tutkunları da şimdi bu yenilikçi, motoru önde yer alan ve önden çekişli 1250bhp’lik hibrit yarış otomobilini sanal ortamda deneme şansına sahip olacaklar. En hızlı oyun tutkunları, Ekim ayında ilk kez Abu Dhabi’deki etkileyici Yas Marina Pisti’nde düzenlenecek olan GT Academy Avrupa Yarış Kampı’na katılma hakkı kazanmaya çalışacaklar. Tüm bu sürecin sonunda şampiyon olan kişi ise kendisine uluslararası motor sporlarında bir kariyerin kapılarını açacak olan kapsamlı Sürücü Geliştirme Programı’na katılarak, yeni bir hayata adım atacak.

Le Mans’ın en üst klasmanında yarışacak olan GT Academy’nin üç mezunun yanı sıra bu yıl ayrıca Formula 1’in öncüsü kabul edilen GP3, FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası, Blancpain GT3 serileri ile Japon Super GT serisinin en üst klasmanının eski şampiyonları da bu yarıştaki yerlerini alacak.

Hayallerinizi gerçekleştirmek için son gün 16 Haziran Salı

GT6 üzerinden GT Academy 2015 yarışmasına katılmak ve gerçek hayatta yarışlarda yer alma hayalini gerçekleştirmek için yalnızca bir hafta kaldı. İnternet üzerinden düzenlenecek eleme aşamasının son turu 2 Haziran Salı günü başladı ve gerçek Le Mans yarışından hemen sonra, 16 Haziran Salı günü tamamlanacak. Ancak, yarış, düzenlenecek olan bir dizi canlı eleme etkinliğiyle yaz ayları boyunca devam edecek.

GT Academy’ye katılım için bu yılki internet üzerinden düzenlenen Gran Turismo eleme yarışması, bugün NISMO pilotları olan eski şampiyonların gerçek hayattaki yarış kariyerlerinin seyrini yansıtacak şekilde tasarlandı. Nissan GT-R NISMO yol otomobiliyle başlayan yarışmada turlar, zorluk derecesine göre önce GT-R NISMO GT3 yarış otomobili, sonra da 2013 yılında Jann ve Lucas’ı Le Mans LMP2 podyumuna taşıyan Nissan’ın geliştirdiği Greaves Motorsport prototipiyle devam edecek. Dünyada yarış pilotu olmak isteyen yüz binlerce kişinin Yarış Kampı’nda yerini almak için vereceği bu mücadeleye son nokta Nissan GT-R LM NISMO ile koyulacak.

Mevcut puan durumu www.gran-turismo.com adresi üzerinde yer alıyor. 4. tur zamanlamalarını ülke bazında listeleyerek, oyuncuların kendi sıralamalarını ve son tura nasıl çıkabileceklerini görmelerine olanak tanıyor.

Sony Entertainment Network hesabı ve PlayStation®3 ile Gran Turismo 6’ya erişimi olan herkes bu yarışta yer alabilir. GT Academy yarışmasına yalnızca 18 yaşından büyük kişiler katılabilir (katılımla ilgili diğer koşullar ve şartlar olabilir, detayları www.gran-turismo.com adresinde bulabilirsiniz).

GT Academy 2015 ile ilgili detaylı bilgiler www.facebook.com/GTAcademy sayfası ve Twitter (@GTAcademy) gibi farklı platformlar üzerinden yayınlanacak.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.