-->
Heyecanla Beklenen Oyun The Last Guardian 2016’da PlayStation 4’e Geliyor

2009 yılında konseptinin hayata geçirilmesinden bu yana büyük bir heyecanla beklenen aksiyon-macera oyunu The Last Guardian, 2016 yılından itibaren PlayStation 4 üzerinde de oynanabilecek. Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) 2009 yılında konseptinin hayata geçirilmesinden bu yana büyük bir heyecanla beklenen The Last Guardian’ın 2016 yılından itibaren PlayStation®4 (PS4™) bilgisayar eğlence sistemi üzerinde de oynanabileceğini açıkladı. […]

17.06.2015 | ulasufuk

2009 yılında konseptinin hayata geçirilmesinden bu yana büyük bir heyecanla beklenen aksiyon-macera oyunu The Last Guardian, 2016 yılından itibaren PlayStation 4 üzerinde de oynanabilecek.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) 2009 yılında konseptinin hayata geçirilmesinden bu yana büyük bir heyecanla beklenen The Last Guardian’ın 2016 yılından itibaren PlayStation®4 (PS4™) bilgisayar eğlence sistemi üzerinde de oynanabileceğini açıkladı.

The Last Guardian, PlayStation®2 sistemi için ICO ve Shadow of the Colossus gibi sevilen ve ödüllü oyunlarda da imzası bulunan oyun tasarımcısı Fumito Ueda’nın geliştirdiği en son çalışma. Aksiyon-macera oyununda, oyuncu, Trico adlı insan yiyen canavar olarak yüreklere korku salan gizemli devasa yaratık ile yollara düşen bir erkek çocuğunu oynayacak. Tehlikeli antik harabelerin ortasından geçen ikili arasındaki bağ, birlikte yaşadıkları maceralar boyunca yollarda karşılaştıkları birçok zorluğun ortasında zamanla daha da güçleniyor.

SCE, heyecan verici ve cazip yazılımları hayata geçirerek PS4 platformunun genişlemesine daha da ivme kazandırmaya devam edecek.



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!