-->
GameRecorder+ ile Mobil Oyun Deneyimi Yeni Bir Boyut Kazanıyor

Güçlü işlemcisi ve özel yazılımlarıyla Galaxy S6 ve S6 edge, mobil oyun tutkunlarına benzersiz bir deneyim yaşatırken, GameRecorder+ bu oyunları istedikleri gibi kaydedebilmelerine, hatta kendi görüntü ve seslerini  ekleyebilmelerine olanak tanıyor. Akıllı telefonların gelişimiyle birlikte mobil oyunlar her geçen gün daha fazla popüler oluyor. Uygulama listelerine bakıldığında her zaman ilk sıralarda bulunan oyunlar, Samsung Galaxy […]

24.06.2015 | ulasufuk

Güçlü işlemcisi ve özel yazılımlarıyla Galaxy S6 ve S6 edge, mobil oyun tutkunlarına benzersiz bir deneyim yaşatırken, GameRecorder+ bu oyunları istedikleri gibi kaydedebilmelerine, hatta kendi görüntü ve seslerini  ekleyebilmelerine olanak tanıyor.

Akıllı telefonların gelişimiyle birlikte mobil oyunlar her geçen gün daha fazla popüler oluyor. Uygulama listelerine bakıldığında her zaman ilk sıralarda bulunan oyunlar, Samsung Galaxy S6 ve S6 edge’in de vazgeçilmez üstünlükleri arasında yer alıyor.

Samsung telefonları, dünyanın ilk 14 nanometre mobil işlemcisi, LPDDR4 bellek sistemi ve 2.0 flash belleği ile oyun oynarken takılma yaşamak istemeyen tüm kullanıcılara hitap ediyor.

Donanım özelliklerinin yanı sıra yenilikçi uygulamalarıyla da fark yaratan Samsung, hem Google Play hem de Galaxy Apps mağazasından ücretsiz olarak indirilebilen GameRecorder+ ile oyun deneyimini zenginleştiriyor. Akışkan ve gelişmiş kullanıcı arayüzünün yanı sıra kullanıcıların oyun çözünürlüğünü ve bit oranı hızını belirleyebildiği uygulama, cihazın belleğini tercihlere göre optimize ederek oyun sırasında yaşanabilecek takılmaların önüne geçiyor.

GameRecorder+ ile oyunlarınızı kaydedin

Oyunseverlerin 1080p full HD çözünürlüğe kadar oyunları kaydetmesine imkan tanıyan GameRecorder+, kayıt sonrasında videoların düzenlenmesine de olanak veriyor. Ön kamera ve dahili mikrofon ile kullanıcılar oyunun sesinin yanı sıra kendi yorum ve görüntülerini de kaydedebiliyorlar. Galaxy S6 ve S6 edge kullanıcıları, özel gürültü önleyici özelliği sayesinde arkaplan sesi olmadan temiz bir ses kaydı alabiliyorlar.

Oyuncunun ekrana her dokunuşunu da kaydedebildiği uygulama, kaydedilen videoların doğrudan YouTube’a yüklenmesini de sağlıyor. Ayrıca kaydedilen videolar galeri üzerinden farklı platformlara yüklenebiliyorlar. GameRecorder+  deneyimi yalnızca Galaxy S6 ve S6 edge ile de sınırlı kalmayıp, Galaxy S5 ve Note 4 ile de sürüyor.

Daha detaylı bilgi için play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.game.gamecast.global adresini kullabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!