-->
Dragon Quest Heroes’un Çıkış Tarihi ve Özel Sürümleri Açıklandı

Square Enix, Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below’un çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun,  PlayStation 4 için 13 Ekim’de Kuzey Amerika’da, 16 Ekim’de de Avrupa’da çıkış yapacak. Ayrıca oyunun Day One” ve “Slime Collector’s” sürümleri de duyuruldu. Oyunun Slim Collector’s sürümü, birinci sınıf hazine sandığı tarzı kutu, özel indirilebilir içerik ile özel balçık temealı fiziksel öğeler içerecek. Yine Day […]

03.06.2015 | ulasufuk

Square Enix, Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below’un çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun,  PlayStation 4 için 13 Ekim’de Kuzey Amerika’da, 16 Ekim’de de Avrupa’da çıkış yapacak.

Ayrıca oyunun Day One” ve “Slime Collector’s” sürümleri de duyuruldu. Oyunun Slim Collector’s sürümü, birinci sınıf hazine sandığı tarzı kutu, özel indirilebilir içerik ile özel balçık temealı fiziksel öğeler içerecek. Yine Day One sürümünde de balçık temalı indirilebilir içerikler yer alacak.

Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!