-->
Adventures of Pip İnceleme

Pixel Pixel Macera… Son zamanlarda retro temalı platform oyunlarından çok fazla görmeye başladık. Bunun sebebi  yapımcıların nostaljiye olan özlemlerimi ? Ya da sanatsal seçimlerimi? Adventures of Pip sanatsal tarafı daha ağır basıyor. Adventures of Pip tipik Super Mario Bros Platforming hikayesi gibi biraz. İyi yürekli prensesimiz Punny kötü Kraliçe Derezzia tarafından kaçırılır. İşte tam bu sırada korkusuz karakterimiz Pip devereye girer ver Pip’in […]

15.06.2015 | ulasufuk

Pixel Pixel Macera…

Son zamanlarda retro temalı platform oyunlarından çok fazla görmeye başladık. Bunun sebebi  yapımcıların nostaljiye olan özlemlerimi ? Ya da sanatsal seçimlerimi? Adventures of Pip sanatsal tarafı daha ağır basıyor. Adventures of Pip tipik Super Mario Bros Platforming hikayesi gibi biraz. İyi yürekli prensesimiz Punny kötü Kraliçe Derezzia tarafından kaçırılır. İşte tam bu sırada korkusuz karakterimiz Pip devereye girer ver Pip’in maceraları başlar.

 
Adventures-of-pip-inceleme1
 

Adventures of Pip dünya klasik bir hikaye girişi ile başlar. Adventures of Pip her ne kadar klasik bir senaryoya sahip olsada  yenilikçi bir platform oyunu  ve her platform oyunu gibi birazcık zor, oyunda ilerlemek için dünyalarda bulunan tüm küpleri bulmanız gerekiyor ve bu yüzden de dünyaları çok dikkatli gezmelisiniz. Gerçi gezdiğiniz yerlere bir kez daha gelebiliyorsunuz. Dediğim gibi oyundaki dünyalar çok akıllıca hazırlandığı için oyunu oynarken çok zevk alıyorsunuz ve bulmacaları çözdüğünüzde çok seviniyorsunuz. Adventures of Pip’İn bulmacaları çok saçma sapan kombinasyonları içermiyor ama bazı yerlerde aklınıza gelmeyecek bağıntılar kurulmuş.

 
Adventures-of-pip-inceleme2
 

Oyunun ses ve müzikleri de gayet güzel; ses efektleri konusunda pek fazla yorum yapmak istemiyorum genel olarak çok iyiler ama oyunun müzikleri gerçekten de şahane, oyunu oynarken sizi gerçekten de rahatlatıyorlar ve düşünmenizi kolaylaştırıyorlar, aynı zamanda müzik çeşitliliği çok fazla olduğu için kendilerini tekrar etmiyorlar ve insanı sıkmıyorlar.

 
Adventures-of-pip-inceleme3
 

Ne yalan söyleyeyim  oyunun sadece Wii U’a çıkacağını sanmıştım çok kıskanmıştım neden bu oyun PC’ye gelmiyor diye ama oyunun Pc’ye çıkcağını duyunca çok sevindim Adventures of Pip’i oynamak ilk biz PC oyuncularına da nasip oldu. İncelemeden de anlayacağınız gibi Adventures of Pip oldukça yaratıcı ve sıradışı bir oyun olmuş, platform oyunlarına getirdiği yenilikler de gerçekten de çok güzel. İşin en güzel yanı ise oyunlardan nefret eden bir kız arkadaşınız varsa açın Adventures of Pip’i ve oynatın, emin olun onun oyunlara bakış açısını bile değiştirecektir Adventures of Pip. Bir kaç teknik kusuruna  rağmen oyun PC’de gayet kusursuz çalışıyor. Eğer sizler de platform ve bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız Adventures of Pip’i mutlaka almanızı tavsiye ediyorum.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!