-->
TRANSFORMERS: Devastation Duyuruldu

ACTIVISION PUBLISHING, INC. VE PLATINUMGAMES INC., TRANSFORMERS: DEVASTATION İLE SAVAŞI DEĞİŞTİRİYOR Yeni aksiyon-kavga video oyunu hayranlarının benzersiz bir TRANSFORMERS deneyimi yaşamasını sağlayacak Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. bugün başarılı geliştirme stüdyosu PlatinumGames Inc. ile birlikte TRANSFORMERS Generations karakterlerini içeren, devrim yaratacak yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Hasbro’nun dev eğlence serisine dayanan TRANSFORMERS: […]

18.06.2015 | ulasufuk

ACTIVISION PUBLISHING, INC. VE PLATINUMGAMES INC., TRANSFORMERS: DEVASTATION İLE SAVAŞI DEĞİŞTİRİYOR

Yeni aksiyon-kavga video oyunu hayranlarının benzersiz bir TRANSFORMERS deneyimi yaşamasını sağlayacak

Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. bugün başarılı geliştirme stüdyosu PlatinumGames Inc. ile birlikte TRANSFORMERS Generations karakterlerini içeren, devrim yaratacak yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Hasbro’nun dev eğlence serisine dayanan TRANSFORMERS: Devastation is nefes kesici çizgi roman görseli tarzında grafiklere sahip olan bir üçüncü şahıs aksiyon-kavga oyunu.

PlatinumGames’in yüksek tempolu aksiyon ve büyüleyici görsel tasarımlarıyla dolu olacak TRANSFORMERS: Devastation kahramanlarının robottan araca dönüşebilme yeteneklerini olağanüstü biçimde sergileyecek Bu inanılmaz dinamik, kombolarla güçlendirilmiş oyunda oyuncular beş OTOBOTTAN biri olarak dövüşecekler – OPTIMUS PRIME, BUMBLEBEE, SIDESWIPE, WHEELJACK ve GRIMLOCK.  Oyun sırasında oyuncular yeni yetenekler açacak, yeni silahlara sahip olacak ve karakterlerini güçlendirerek aralarında MEGATRON ve güçlü DEVASTATOR’un da bulunduğu DECEPTICON’lara karşı mücadele verecekler.

PlatinumGames orijinal TRANSFORMERS karakterlerinin cesur, parlak renkli tasarımlarının modern versiyonlarını yaratmak üzere cel-shade çizimler kullanacak. Oyun IDW çizgi roman evreninden esinlenen bir hikaye anlatacak ve BUMBLEBEE rolünde Dan Gilvezan, MEGATRON ve SOUNDWAVE rollerinde Frank Welker, GRIMLOCK rolünde Gregg Berger ve OPTIMUS PRIME rolünde Peter Cullen gibi efsanevi seslendirme sanatçılarını içerecek.

TRANSFORMERS: Devastation bu yılın sonlarına doğru PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi ve Steam üzerinden Windows PC için piyasada olacak. Oyundan en yeni haberler ve güncellemeler için lütfen www.TransformersGame.com ve www.facebook.com/TransformersGame adreslerini ziyaret edin.

İsim:                     TRANSFORMERS: Devastation
Yayıncı:               Activision Publishing, Inc.

Geliştiren:         PlatinumGames Inc.
Platformlar:       PlayStation®4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation®3, Windows PC

Oyuncu Sayısı:  1

ESRB Derecesi: Bekliyor (Teen bekleniyor)

Çıkış Tarihi:        Sonbahar 2015

OYUN ÖZETİ

TRANSFORMERS: Devastation Hasbro’nun dev bilimkurgu serisine dayanan ve başarılı PlatinumGames stüdyosu tarafından geliştirilmekte olan bir üçüncü şahıs aksiyon-kavga oyunudur. Yüksek tempolu oynanışı ve iyileştirilmiş kontrollerle birleştiren TRANSFORMERS: Devastation ikonik robotları daha önce bir TRANSFORMERS video oyununda görülmemiş biçimde gösteriyor. Tehlikeli DECEPTICON’lar Dünya’ya yok edici bir saldırı başlatıyorlar ve soylu OTOBOT’lar tüm güçlerini birleştirip yeni yuvalarını yıkımdan kurtarmaya çalışıyorlar.

Özellikler:

  • Platinum Dokunuşu – TRANSFORMERS: Devastation PlatinumGames’in ağızları açık bırakan, abartılı dövüşler yaratmaktaki emsalsiz yeteneği sayesinde TRANSFORMERS karakterlerinin saf gücünü ve hızını benzersiz bir aksiyon deneyimi yaratmak için kullanıyor. Robot ve araç biçimleri arasında anında geçişler yaparak kombolar oluşturun ve DECEPTICON güçlerine karşı tüm yeteneklerinizi gösterin.
  • Efsanevi Karakterler – PlatinumGames’in TRANSFORMERS markasına ekrandan canlı renkler ve cesur çizgilerle fırlayacak olan yaklaşımı serinin klasik görünüşünü cel-shade animasyonlar ve görsel efektlerle süslüyor. Serinin Dan Gilvezan, Frank Welker ve Peter Cullen gibi ünlü dublaj sanatçıları da iyi ile kötü arasındaki bu dev savaşa eşlik ediyor.
  • Galaktik Bir Kapışma – Klasik TRANSFORMERS çizgi roman maceralarından esinlenilen orijinal bir hikayeye sahip olan TRANSFORMERS: Devastation Cybertron ve Dünya arasında mekik dokuyarak OTOBOT kahramanları ile DECEPTICON liderleri arasındaki devasa yüzleşmeyi konu alıyor. OPTIMUS PRIME, BUMBLEBEE, SIDESWIPE, WHEELJACK ve GRIMLOCK olarak oynayabilecek, silahlarınızı, istatistiklerinizi ve yeteneklerinizi geliştirebilecek ve MEGATRON; DEVASTATOR ve müttefiklerini yenmeye çalışacaksınız.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!