-->
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited’ın Yeni ‘This is ESOTU’ Oynanış Fragmanı

This is The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited video serisinin ikinci bölümünü de yayınlandı. 9 Haziran’da konsollarla da buluşacak olan The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited’ın devasa dünyası hakkında sizlere bilgi vermek üzere hazırlanmıştır. The Elder Scrolls with Friends ismindeki bu ikinci videoda ESOTU’da arkadaşlarınızla birlikte yapabileceğiniz çeşitli aktiviteleri gösteriliyor. Etrafınızdaki sayısız müttefikten oluşan canlı ve nefes […]

19.05.2015 | ulasufuk

This is The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited video serisinin ikinci bölümünü de yayınlandı. 9 Haziran’da konsollarla da buluşacak olan The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited’ın devasa dünyası hakkında sizlere bilgi vermek üzere hazırlanmıştır.

The Elder Scrolls with Friends ismindeki bu ikinci videoda ESOTU’da arkadaşlarınızla birlikte yapabileceğiniz çeşitli aktiviteleri gösteriliyor. Etrafınızdaki sayısız müttefikten oluşan canlı ve nefes alan bir topluluğun bir bireyi olarak eğlence ve macera yalnızca bir davet kadar yakınınızda. Cyrodiil’deki İttifak Savaşından Testlere, zindanlardan Dünyanın dev yaratıklarına kadar sınırsız seçeneğe sahipsiniz. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ödüllü serinin en yeni oyunudur ve bu efsanevi deneyimi ilk kez çevrimiçi ortama taşımaktadır. Oyuncular tek bir kez ödeme yaparak oyunu satın aldıktan sonra aylık oyun aboneliği gerektirmeden ve herhangi bir kısıtlama olmadan oyunu diledikleri kadar oynayabilecekler.

Tamriel Unlimited satın alınabilecek, özel ve opsiyonel indirilebilir içerikler ve eşya özelleştirmesi için oyun içindeki Crown Store ile desteklenecek. Ayrıca Bethesda özel üyelik hizmeti için aylık ödeme yapmak isteyen oyunculara ESO Plus™ özelliğini sunacak ve oyuncular bu sayede kazandıkları aylık Crown’ları mağazada kullanabilecek ve tüm DLC oyun paketlerine erişebilecekler.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!