-->
Mystery Gensokyo PS Vita’nın İlk Videosu

Aqua Style, Mystery Gensokyo: The Tower of Desire’ın ilk videosunu yayınladı. Oyun, 4,000 yen fiyat etiketi ile PS Vita için PlayStation Network üzerinden 25 Haziran’da Japonya’da çıkış yapacak. Ayrıca, 8,000 yen fiyat etiketi ile sataışa sunulacak limited edition sürümünde, oyun indirmek için bir ürün kartı,sanat kitabı,PS Vita teması, akıllı telefon standı,60 müzik parçası ve sesli drama CD’si yer alacak. Mystery Gensokyo: The […]

04.05.2015 | ulasufuk

Aqua Style, Mystery Gensokyo: The Tower of Desire’ın ilk videosunu yayınladı. Oyun, 4,000 yen fiyat etiketi ile PS Vita için PlayStation Network üzerinden 25 Haziran’da Japonya’da çıkış yapacak.

Ayrıca, 8,000 yen fiyat etiketi ile sataışa sunulacak limited edition sürümünde, oyun indirmek için bir ürün kartı,sanat kitabı,PS Vita teması, akıllı telefon standı,60 müzik parçası ve sesli drama CD’si yer alacak.

Mystery Gensokyo: The Tower of Desire’ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.