-->
Aksiyon RPG Sigils: Raios Savaşı iPad’de Yayında

Kısa Oturumlar – Gerçek Zamanlı Çok Oyunculu Savaşlar – Ücretsiz Oynanabilir Gameforge ve Sproing bugün Aksiyon RPG Sigils: Raios Savaşı’nı iPad’de yayınlıyor. Ücretsiz çok oyunculu oyun şu andan itibaren App Store’dan indirilmeye hazır. Sigils, karakter geliştirmek gibi rol yapma oyunu unsurlarını MOBA (çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası) oynanışla birleştiriyor. Kısa, sürükleyici çarpışmalar şeklinde düzenlenen oyun, […]

21.05.2015 | ulasufuk

Kısa Oturumlar – Gerçek Zamanlı Çok Oyunculu Savaşlar – Ücretsiz Oynanabilir

Gameforge ve Sproing bugün Aksiyon RPG Sigils: Raios Savaşı’nı iPad’de yayınlıyor. Ücretsiz çok oyunculu oyun şu andan itibaren App Store’dan indirilmeye hazır. Sigils, karakter geliştirmek gibi rol yapma oyunu unsurlarını MOBA (çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası) oynanışla birleştiriyor. Kısa, sürükleyici çarpışmalar şeklinde düzenlenen oyun, mobil platformda mükemmel bir eğlence sunuyor. Tek oyuncular ya da gruplar için PvE modunun yanında, gerçek zamanlı olarak yaşanan PvP çarpışmaları, yeni başlayanlar ve orta düzey oyuncular için uzun vadeli motivasyon yaratıyor. Sigils, oynanabilen çok sayıdaki Şampiyon’la ve konforlu eşleştirme sistemiyle bağlantılı olarak bir LAN partisi organize etmenin en kolay yolunu sunuyor.

Buradan izleyebileceğiniz tanıtım videosu, Sigils: Raios Savaşı  dünyası hakkında bir fikir veriyor: https://www.youtube.com/watch?v=evNSOsSeIaM

Kurtlar, Oğlaklar ve Kötü Böcekler Hakkında

Tüm Şampiyonlar, rol yapma oyunlarından alışık olduğumuz gibi belli uzmanlıklara sahip. Kudretli tanklar, çevik hasar vericilerle ve bilge şifacılarla omuz omuza savaşıyor.

Sigils: Raios Savaşı’nın kahramanları insansı hayvani varlıklar. Hayvanlar dövüşçülere görünüşlerinin yanında, karakteristik becerilerini ödünç veriyor ve bu şekilde söz konusu figürün rolünü bir bakışta anlatıyor.

Yayında bu eşsiz karakterlerin 15 tanesi hazır bulunuyor. İleride yapılacak güncellemelerde, Raios dünyasına düzenli olarak yeni savaşçılar katılacak ve böylece oyuna daha fazla çeşitlilik getirecek. 

Sigils’te oyuncu, savaşçılardan birine savaşta eşlik eden ve onu yönlendiren esrarengiz gezgin rolüne bürünüyor. Tüm mevcut kahramanları bir hesapta açma ve her meydan okumadan önce kendi seçenekleri arasında serbestçe tercih yapabilme olanağı, koleksiyon karakterini vurguluyor ve aksiyon RPG’nin tekrar oynanabilme değerini artırıyor. Gezginin PvE kampanyası sırasında oyuncular Raios dünyasının hikayesini ve böcek kraliçesi Xestia’nın ve ordusunun istilasını yaşıyor. Kullanıcılar tek başlarına ya da grup halinde sümüklü kurtlardan, havadan inan örümceklerden ve dev peygamber develerinden oluşan ordularla karşı karşıya geliyor.

Oynanabilen her Şampiyon savaşta kazanılan deneyim sayesinde en fazla 18. seviyeye kadar yükselebiliyor. Ayrıca gezgin başarıyla geçtiği her meydan okumayla birlikte deneyim kazanıyor ve bu yolla oyuna adını veren Sigils için yeni bölmeler açıyor. Kahramanlar, bu beceri mühürlerinin kullanımı sayesinde her zaman tek bir role bağlı kalmak zorunda olmuyor. Böylece devasa tanklar ayrıca vazgeçilmez destek birimleri haline gelebiliyor ya da en ön saflarda verdikleri hasarı önemli ölçüde artırabiliyor. Hikaye modunda elde edilen ek eşyalar yalnızca motivasyonu artırmakla kalmıyor, kendi savaşçılarının bir uzmanlık daha edinmesine izin veriyor ve deneyler yapmaya teşvik ediyor.

Grup Halinde Yenilmez!

İster PvP modunda, ister PvE modunda olsun, yoğun çok oyunculu aksiyon Sigils: Raios Savaşı’nın özünü oluşturuyor. Akıllı grup arama fonksiyonu her zaman bir sonraki meydan okuma için uygun grupların bulunmasını sağlıyor. Bunun yanında sohbet fonksiyonu ve arkadaş listesi kullanılarak her zaman arkadaşlarla birlikte bilgisayar kontrolündeki rakiplere ya da başka oyunculara karşı savaşmak mümkün. Kapsamlı bir kılavuz, tablet için optimize edilen kumanda ve hikaye modunda sürekli, yumuşak bir öğrenme eğrisi, oyun kolay alışılmasını sağlıyor. Ancak sıralamalar ve kapsamlı istatistikler sayesinde profesyoneller de teşvik ediliyor. Yalnızca yeteneklerini birbirine uyumlu şekilde düzenleyen, donanımlarını oyun stillerine uyarlayan ve ortak bir taktik izleyen gruplar kısa vadeli PvP savaşlarda en iyi sıralamalara ulaşabilecek!

İlgilenen oyuncular buradan doğrudan App Store’daki indirme bağlantısına ulaşabilir: https://itunes.apple.com/tr/app/sigils/id813600232

Sigils: Raios Savaşı’nın özelliklerine toplu bakış:

  • Kısa oyun oturumları, iPad için optimizasyonlu
  • RPG oynanışını MOBA unsurlarıyla birleştiren yenilikçi oyun prensibi
  • Sürükleyici, gerçek zamanlı PvP ve PvE savaşları senkronize olmayan bir platformda senkronize oynamaya izin veriyor
  • Başlangıçta birbirinden çok farklı yetenekleri olan 15 Şampiyon. Daha fazla güncelleme planlama aşamasında.
  • Kahramanlar sürekli seviye atlıyor
  • Çok çeşitli donanım nesneleri ve motive edici ganimetler
  • Eşsiz Şampiyonlar içeren, etkileyici tasarıma sahip fantezi dünyası
  • Konforlu eşleştirme sistemi
  • Kapsamlı istatistikler ve en iyiler listesi
  • Ücretsiz indirme
  • İnanılmaz çok oyunculu eğlence

Sigils – Raios Savaşı Hakkında

Gameforge ve Avusturya’nın lider oyun geliştiricisi Sproing, Sigils: Raios Savaşı ile tabletler için bir aksiyon RPG üzerinde çalışıyor. Bu oyun MOBA (çok uygunculu çevrimiçi savaş arenası) ile rol yapma oyunu oynanışını birleştiriyor ve sürükleyici PvE ve PvP partileri için mükemmel dengesiyle öne çıkıyor. Tüm Şampiyonlar, çok farklı şekillerde kombine ettikleri ve hem saldırı, hem de savunma için kullanabildikleri bireysel yeteneklere sahip. Oyun bunun ötesinde etkileyici bir sanat tasarımına, çok sayıda oynanabilir arenaya, konforlu bir eşleştirme sistemine ve kapsamlı  istatistiklere ve en iyiler listelerine sahip. Ayrıntılı bilgi için: http://corporate.gameforge.com/products/sigils-schlacht-um-raios/.

Adı: Sigils: Raios Savaşı    
Tür: Aksiyon RPG Platform: iPad
Yayıncı: Gameforge Geliştirici: Sproing
       
Yayın Tarihi: 21.05.2015  
   
Yaş Sınırı: TBC    


Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.