-->
World of Tanks’ten Büyük Sürpriz: Modern Tanklar Geliyor!

Wargaming kıran kırana geçen tank savaşlarına yeni bir soluk getiriyor. Wargaming, dünya çapında büyük beğeni kazanan oyunu World of Tanks’in çıtasını yeni eklenecek modern savaş araçları ile iyice yükseltiyor. Geliştirici Günlükleri’nin sonuncusunda kapsamlı bir şekilde ele alınan 11. seviye araçlar, önümüzdeki günlerde oyuncularla paylaşılacak. Bu modern tanklar hem oyuncular hem de yapımcılar için rüzgarın yönünü […]

01.04.2015 | ulasufuk

Wargaming kıran kırana geçen tank savaşlarına yeni bir soluk getiriyor.

Wargaming, dünya çapında büyük beğeni kazanan oyunu World of Tanks’in çıtasını yeni eklenecek modern savaş araçları ile iyice yükseltiyor. Geliştirici Günlükleri’nin sonuncusunda kapsamlı bir şekilde ele alınan 11. seviye araçlar, önümüzdeki günlerde oyuncularla paylaşılacak. Bu modern tanklar hem oyuncular hem de yapımcılar için rüzgarın yönünü epey değiştireceğe benziyor.

Oyuna eklenmesi planlanan meşhur tanklar arasında ağır silahlı ve son derece güçlü Russian T-90, iri gövdesine ragmen oldukça çevik U.S. M1 Abrams, yüksek korumalı British Challenger 2 ve güçlü atışlarıyla göz dolduran German Leopard 1A5 yer alıyor.

Mevcut Tank Geliştirme Ağaçlarının durumdan etkilenmemesi için 11. seviyenin, oyuncu gelişim sürecini ve oyundaki dengeleri bozmamasına özen gösterildi. Hem yeni seviye için hem de tankları destekleme amaçlı iki farklı kurgu düşünülüyor. Bunlardan ilki sadece modern tanklara özel 12 ve 13. seviye savaşları, diğeri ise  modern ve klasik tanklar için 10 ve 11. seviye savaşları.

Modern tankların oyuna eklenmesiyle güdümlü anti-tank froketleri ve çok katmanlı zırhlar gibi bazı oyun unsurları da yeniden ayarlanıyor olacak. Oyuncuların sınırlarını zorlayacak modern silah sistemleri de hali hazırda geliştirilmeye devam etmekte. Bu silahlar yeni tankların oyuna eklenmesiyle birlikte görücüye çıkacak.

World of Tanks’e modern tankların eklenmesi kararı oyunun devam eden geliştirme döngüsünün bir parçası. Bu gelişmede, Wargaming’in oyuncu kitlesinin geri bildirimlerine son derece önem veren bir firma olması büyük rol oynadı. Ayrıca modern tankların gelişinin oyuna tarih sırasına göre tank eklenmesi sürecinin doğal bir sonucu olduğu belirtildi. Şayet bu yeni tanklar başarıyla hayata geçirilirse, ilerde fütüristik tankların oyuna eklenmeye başlaması da olası.

World of Tanks ve oyuna eklenecek yepyeni modern tank serisi hakkında daha fazla bilgi almak için Geliştirici Günlüklerinin son videosunu izleyebilirsiniz.

İçerik Paketleri:

Logo:


Ekran Görüntüleri:


Videolar:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!