-->
The Game for Big Kids’de Galaksiler Arası Bir Yolcuğa Hazır Mısınız?

The Game for Big Kids, Cosplay Türkiye işbirliğiyle konsept parti etkinliklerinin bir başka ayağını iftiharla sunar Point Hotel Barbaros bünyesinde yer alan The Game for Big Kids, kapılarını bu kez çok özel bir kostümlü parti için açıyor. The Game ve Cosplay Türkiye kalitesiyle düzenlenecek “May the 4th Be With You”, 4 Mayıs Pazartesi akşamı çeşitli video […]

22.04.2015 | ulasufuk

The Game for Big Kids, Cosplay Türkiye işbirliğiyle konsept parti etkinliklerinin bir başka ayağını iftiharla sunar

Point Hotel Barbaros bünyesinde yer alan The Game for Big Kids, kapılarını bu kez çok özel bir kostümlü parti için açıyor. The Game ve Cosplay Türkiye kalitesiyle düzenlenecek “May the 4th Be With You”, 4 Mayıs Pazartesi akşamı çeşitli video oyunları ve geceye özel kokteyl menüleriyle sizlere Star Wars coşkusunu dolu dolu yaşatacak. Tek yapmanız gereken telefon ya da e-mail yoluyla iletişime geçip, gece için kayıt yaptırmak.

Party in the Game konseptinin üçüncü halkası olan May The 4th Be With You”, Star Wars oyunları ve filmlerine eğlenceli bir saygı duruşu niteliğinde. Bu gece gelip istediğiniz oyunu oynamakta serbest olacak ve ekibin sizler için hazırlamış olduğu sürprizlerin tadını çıkaracaksınız. Ayrıca söz konusu Star Wars olunca kostümsüz bir parti düşünülemez. Dolayısıyla geceye renk verecek olanlar katılımcıların kostüm ve makyaj konusundaki sınırsız yaratıcılıkları olacak.

Partiye giriş ÜCRETSİZ olup 18 yaş sınırı bulunmaktadır

 

swday+trooperhead



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!