-->
Star Wars Celebration’ı Canlı Olarak İzlemek İster misiniz?

Her yıl dünya genelinde binlerce Star Wars hayranını ağırlayan Star Wars Celebration organizasyonu bu yıl Kaliforniya’nın Anaheim kentinde bugün Türkiye saatiyle 20:00’de başlıyor. Organizasyon kapsamında merakla beklenen Star Wars: Güç Uyanıyor paneli ise facebook.com/StarWarsTurkiye adresinden canlı olarak yayınlanacak.  Disney ve Lucasfilm, merakla beklenen Star Wars: Güç Uyanıyor panelinin, tüm dünyadaki hayranları için canlı yayınlanacağını açıkladı. Yönetmen J.J. […]

16.04.2015 | ulasufuk

Her yıl dünya genelinde binlerce Star Wars hayranını ağırlayan Star Wars Celebration organizasyonu bu yıl Kaliforniya’nın Anaheim kentinde bugün Türkiye saatiyle 20:00’de başlıyor. Organizasyon kapsamında merakla beklenen Star Wars: Güç Uyanıyor paneli ise facebook.com/StarWarsTurkiye

adresinden canlı olarak yayınlanacak. 

Disney ve Lucasfilm, merakla beklenen Star Wars: Güç Uyanıyor panelinin, tüm dünyadaki hayranları için canlı yayınlanacağını açıkladı.

Yönetmen J.J. Abrams ve yapımcı Kathleen Kennedy, Star Wars Celebration organizasyonunu bugün Türkiye saatiyle saat 20.00’de başlatacak.

İzleyiciler, Yappn’ın teknolojisi sayesinde internet üzerinden 68’den fazla dilde gerçek zamanlı olarak anadillerinde bu deneyimi yaşayabilecek.

Star Wars hayranları, ülkemizde Facebook/StarWarsTurkiye sayfasına panelden önce sorularını gönderebilecek ve sorularına canlı olarak yanıt alma şansını yakalayabilecekler.

Daha fazla bilgi için facebook.com/StarWarsTurkiye sayfasını takip edin.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!