-->
Small Giant Games’in İlk Yayını Oddwings Escape 14 Mayıs’ta App Store’da Uçuşa Geçiyor

Small Giant Games’in Cüretkar Animasyonlu Türleri Birleştiren Uçuş Oyununda Kaçık Oddwing’leri Kurtarın Finlandiyalı mobil oyun geliştiricisi Small Giant Games, bugün ilk yayınları olan Oddwings Escape‘in bir kuş gibi süzülerek 14 Mayıs’ta App Store’a dalacağını duyurdu. Oddwings Escape, görev tabanlı ve sonsuz koşucu seviyelerden oluşan bir karışımda oyuncuların güzel adaları keşfedeceği fizik esaslı bir uçuş oyunudur. […]

30.04.2015 | ulasufuk

Small Giant Games’in Cüretkar Animasyonlu Türleri Birleştiren Uçuş Oyununda Kaçık Oddwing’leri Kurtarın

Finlandiyalı mobil oyun geliştiricisi Small Giant Games, bugün ilk yayınları olan Oddwings Escape‘in bir kuş gibi süzülerek 14 Mayıs’ta App Store’a dalacağını duyurdu. Oddwings Escape, görev tabanlı ve sonsuz koşucu seviyelerden oluşan bir karışımda oyuncuların güzel adaları keşfedeceği fizik esaslı bir uçuş oyunudur. Yenilikçi bir dokunmayla kontrol sistemi, cesurca canlandırılmış görüntüler ve zarif bir ses dünyası kullanan Oddwings Escape, oyuncuların sürekli Internet bağlantısı gerekmeden birbiriyle yarışabileceği bir çok oyuncu modu da içerir.

Oddwings Escape, oyuncuların eğlenceli ve zorlayıcı uçuş bulmacalarında süzülerek kaçık Oddwing’leri kötü Dr. Rooster’ın laboratuvarından kurtardığı oyun türlerini birleştiren bir uçuş oyunudur. Her karakter farklı uçuş dinamiğine sahiptir ve bu da her uçuşu benzersiz yapmaktadır. Ayrıca kendi özel güçleri de vardır ve her Oddwing’in temel yetenekleri yükseltilerek daha hızlı, uzun menzilli ve akıllı hale gelebilirler. Oddwings Escape, oyuncuların arkadaşlarına karşı çevrimdışıyken bile uçmalarını sağlayan yayılmış asenkron çok oyuncu teknolojisini kullanır.

Oddwings Escape, türler arasındaki sınırları kaldırıp farklı oyun türlerinin özelliklerini birleştirerek yepyeni ve tamamen farklı bir şey yapmadaki ilk adımımızdır. Güzel sanat tarzımız ve yüksek kaliteli karakter tasarımımızla mobil oyun deneyimlerini yeni zirvelere taşıyoruz” diyor, Small Giant Games CEO’su Timo Soininen. “Büyüleyici görsel öğelerle birlikte daha zorlayıcı beceri tabanlı oyun deneyimi arayan mobil oyuncular için tüm dünyada Oddwings Escape‘i çıkarmaktan çok heyecan duyuyoruz.”

Oddwings Escape 14 Mayıs 2015’te App Store’da tüm dünyanın görüşüne çıkacaktır. Oyun iOS aygıtlarında ücretsiz olarak indirilebilir. Oyun İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, Rusça, Lehçe, İspanyolca, Portekizce (Brezilya), Hollandaca, Türkçe, Japonca, Korece, Arapça, Fince ve Çince dahil 15 dilde yayınlanacaktır.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!