-->
Just Cause 3’ün 28 Nisan’da Oynanış Videosu Geliyor

Square Enix ve Avalanche Studios, Just Cause 3’ün ilk oynanış videosunun 28 Nisan’da yayınlanacağını duyurdu. PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2015 yılında çıkış yapacak oyunun Twitter’da yayınlanan kısa teaserına buradan, resmi kutu tasarımına ise yukarıdan bakabilirsiniz.

25.04.2015 | ulasufuk

Square Enix ve Avalanche Studios, Just Cause 3’ün ilk oynanış videosunun 28 Nisan’da yayınlanacağını duyurdu.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2015 yılında çıkış yapacak oyunun Twitter’da yayınlanan kısa teaserına buradanresmi kutu tasarımına ise yukarıdan bakabilirsiniz.



Popüler Haberler


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun