-->
Intel, Lenovo ve Vatan Bilgisayardan Bilgisayarınızı Yenileme Fırsatı!

En pahalı bilgisayar, eski bilgisayar! Eski bilgisayarınızı gün boyu taşırken ağırlığından kolunuz kopuyorsa, olur olmadık zamanda pili bitiyorsa, şıklığınıza uymuyor ve arkadaşlarınız dalga geçiyorsa, yavaşlığı ile destan yazıyorsa, artık yeni bir bilgisayar alma vaktiniz gelmiş demektir. Teknoloji lideri Intel, Lenovo ve Vatan Bilgisayar size yeni bir bilgisayardan daha pahalıya mal olan eski bilgisayarınızı değiştirmeniz için mükemmel […]

29.04.2015 | ulasufuk

En pahalı bilgisayar, eski bilgisayar!

Eski bilgisayarınızı gün boyu taşırken ağırlığından kolunuz kopuyorsa, olur olmadık zamanda pili bitiyorsa, şıklığınıza uymuyor ve arkadaşlarınız dalga geçiyorsa, yavaşlığı ile destan yazıyorsa, artık yeni bir bilgisayar alma vaktiniz gelmiş demektir. Teknoloji lideri Intel, Lenovo ve Vatan Bilgisayar size yeni bir bilgisayardan daha pahalıya mal olan eski bilgisayarınızı değiştirmeniz için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Intel, Lenovo ve Vatan Bilgisayar, eski bilgisayarların neden olduğu yavaş işlem süreci, donanımsal kırılma ve arızaların neden olduğu tüm masrafların yeni bir bilgisayar fiyatıyla kıyaslandığında daha fazla olduğuna dikkat çeken yeni bir kampanya başlattı. 15 Mayıs tarihine kadar Vatan Bilgisayar mağazalarındaki Lenovo bilgisayarlarda devam edecek olan “En Pahalı Bilgisayar, Eski Bilgisayar” kampanyası kapsamında Intel işlemcili Lenovo bilgisayarlar ve 2’si 1 Arada laptoplar 1.299 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Gücünü Intel® Core™ işlemci ailesinden alan Lenovo bilgisayarlar ve 2’si 1 Arada laptoplar mobil yaşam tarzınızı destekleyecek güçlü performansı iki kat daha uzun pil ömrüyle sunarak eski bilgisayarların pilinin beklenmedik bir anda bitmesi sebebiyle yarattığı iş ve prestij kaybının önüne geçiyor.

Şıklığınıza ve tarzınıza uyacak farklı seçeneklerin arasında hem laptop hem de tablet özelliği taşıyan 2’si 1 Arada laptoplar da bulunuyor. Bilgisayar dünyasında yeni bir dünyanın kapılarını açan ve tabletlerin pratikliği ile diz üstü bilgisayarların performansını bir araya getiren Lenovo 2’si 1 Arada laptoplar daha çok özelliğe daha düşük maliyetle sahip olma imkanı sunuyor.

15 Mayıs tarihine kadar Vatan Bilgisayar mağazalarında devam edecek olan ve sizi eski bilgisayarınızın yarattığı ek maliyetlerden kurtaracak olan “En Pahalı Bilgisayar, Eski Bilgisayar” kampanyasıyla ilgili ayrıntılı bilgiye

http://www.vatanbilgisayar.com/UPLOAD/enpahalieskisi/index.htm?OM.OSB=Enpahalibilgisayareskibilgisayar adresi ya da Twitter üzerinden #enpahalısıeskisi etiketinden ulaşılabiliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!