-->
Cartoon Network “Rainbow Ruckus” Uygulamasını Piyasaya Sundu

Cartoon Network, yeni mobil uygulaması Gumball, “Rainbow Ruckus”ı piyasaya sundu. Çocukların Gumball olma şansı yakaladığı uygulamanın ilk sekiz bölümü App Store ve Google Play’den ücretsiz indirilebilir. Cartoon Network, çocukların çok sevdiği ve ödüllü çizgi film komedi serisi Gumball’ın en son mobil oyunu Rainbow Ruckus’ı (Gökkuşağı Karmaşası) piyasaya sundu. Rainbow Ruckus; çocuklara akvaryum balığı ve güvendiği […]

25.04.2015 | ulasufuk

Cartoon Network, yeni mobil uygulaması Gumball, “Rainbow Ruckus”ı piyasaya sundu. Çocukların Gumball olma şansı yakaladığı uygulamanın ilk sekiz bölümü App Store ve Google Play’den ücretsiz indirilebilir.

Cartoon Network, çocukların çok sevdiği ve ödüllü çizgi film komedi serisi Gumball’ın en son mobil oyunu Rainbow Ruckus’ı (Gökkuşağı Karmaşası) piyasaya sundu. Rainbow Ruckus; çocuklara akvaryum balığı ve güvendiği yardımcısı Darwin’in desteğiyle, enerjik ve korkusuz mavi kedi Gumball olma şansını sunuyor. İkisi birlikte Elmore kasabasını; rengarenk gökkuşağı imzasını gökyüzünden çalmakla görevli yeşil gözlü canavar Jealousy’den kurtarmalıdırlar. Çocuklar, Rainbow Ruckus’un sekiz aşamalı ücretsiz sürümünü App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirebiliyor.

Bu yepyeni Rainbow Ruckus uygulaması, intikam peşinde koşan ve tuhaf-eski Elmore kasabasını kasıp kavuran Jealousy üzerine odaklanıyor. Herhangi bir şeyin şekline bürünebilen Jealousy, kasaba halkını, buyruklarını yerine getirtmek üzere büyüler. Gökkuşağını çalıp Elmore’un altındaki kanalizasyon şebekesindeki barınağına getirmeye zorlar. Otuz aşamalı oyun boyunca oyuncular, Gumball ve Darwin’e, Jealousy’nin şeytani planını durdurmaları ve gökkuşağını kasabanın üzerindeki gerçek yerine geri koymaları için yardım etmelidir. Çocuklar oyunu Gumball’ın yerine geçip oynayabiliyor. Onu kanalizasyon şebekesi içinde, kanalizasyon borularındaki tıkanıklarını açması, Jealousy’nin büyüsünün etkisi altındaki kasaba halkını uyandırması ve ne pahasına olursa olsun gökkuşağını ondan geri çalıp bulutların içindeki yerine geri koyması için yönlendirebiliyor.

İngiltere’de tasarlanan enerjik ve korkusuz mavi kedi Gumball ile kendine özgü ailesi Wattersons’un serüvenlerini çizmek için canlı çekimler; 2 boyutlu ve 3 boyutlu canlandırmayla akıllı bir şekilde birleştiriliyor. Dizinin yaratıcısı ise Ben Bocquelet, başyapımcısı Sarah Fell ve yönetmeni Mic Graves…



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!