-->
Batman: Arkham Knight İçin Season Pass ve Premium Edition Duyuruldu

Warner Bros. ve Rocksteady Studios, Batman: Arkhakm Knight için Season Pass ve Premium Editionduyurdu. $39.99 perakende satış fşyatına sahip olacak Season Pass, oyunun çıkışı sonrası altı ay yeni hikaye görevleri, yeni boss’lar, Lgendary Batmobile skin’leri, gelişmiş challange haritaları, Alternatif karakter skin’leri, yeni sürülebilir yarış pistleri gibi yeni eklenti içerikleri sunacak. 99,99 $ fiyat etiketine sahip olacak The Premium Edition ise, ana oyun ve Season […]

29.04.2015 | ulasufuk

Warner Bros. ve Rocksteady Studios, Batman: Arkhakm Knight için Season Pass ve Premium Editionduyurdu.

$39.99 perakende satış fşyatına sahip olacak Season Pass, oyunun çıkışı sonrası altı ay yeni hikaye görevleri, yeni boss’lar, Lgendary Batmobile skin’leri, gelişmiş challange haritaları, Alternatif karakter skin’leri, yeni sürülebilir yarış pistleri gibi yeni eklenti içerikleri sunacak.

99,99 $ fiyat etiketine sahip olacak The Premium Edition ise, ana oyun ve Season Pass’ı içerecek. Batman: Arkham Knight, 23 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!