-->
Ys VI ve Akiba’s Trip: Undead & Undressed Bu Bahar PC’ye Geliyor

XSEED Games, Ys VI: The Ark of Napishtim ve Akiba’s Trip: Undead & Undressed’ın bu ilkbaharda PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. İlk olarak PC için 2003 yılında Japonya’da çıkış yapan Ys VI, 2005 yılında PS2 için Kuzey Amerika ve Avrupa’da, 2006 yılında da PSP için çıkış yapmıştı. Falcom’un Ys serisinin ilk 3D oyunu olacak Ys VI: The Ark of Napishtim, yeni […]

27.03.2015 | ulasufuk

XSEED Games, Ys VI: The Ark of Napishtim ve Akiba’s Trip: Undead & Undressed’ın bu ilkbaharda PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.

İlk olarak PC için 2003 yılında Japonya’da çıkış yapan Ys VI, 2005 yılında PS2 için Kuzey Amerika ve Avrupa’da, 2006 yılında da PSP için çıkış yapmıştı. Falcom’un Ys serisinin ilk 3D oyunu olacak Ys VI: The Ark of Napishtim, yeni bir çeviri ve PC’ye özel özelliklerle Steam üzerinden çıkış yapacak.

Akiba’s Trip ise PlayStation 4, PlayStation 3 ve PS Vita için geçtiğimiz yıl çıkış yapmıştı. Oyunun PC versiyonu USB kontrolörü desteği ve PlayStation 4 sürümüne ait  “Visual Editor” ve Steam Achievements özellikleri ile gelecek.

Ys VI: The Ark of Napishtim’ın PC duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!