-->
Star Conflict, Perfect World’ün Arc Platformunda Yayınlandı!

Devasa uzay savaşlarında maceraya akmak isteyenler için iyi bir haberimiz var. Ücretsiz Uzay Simülasyonu MMO’su Star Conflict, Arc platformunda yayınlandı. Tüm dünyada çok popüler olan ücretsiz (f2p) MMORPG’leriyle tanınan Perfect World Entertainment, Star Conflict’i, kaliteli ücretsiz online oyunları oyuncularla buluşturmak adına kurduğu Arc platformuna dahil ettiğini açıkladı. Böylece Star Conflict, her türden ücretsiz oyunların eklenmesiyle […]

27.03.2015 | ulasufuk

Devasa uzay savaşlarında maceraya akmak isteyenler için iyi bir haberimiz var. Ücretsiz Uzay Simülasyonu MMO’su Star Conflict, Arc platformunda yayınlandı.

Tüm dünyada çok popüler olan ücretsiz (f2p) MMORPG’leriyle tanınan Perfect World Entertainment, Star Conflict’i, kaliteli ücretsiz online oyunları oyuncularla buluşturmak adına kurduğu Arc platformuna dahil ettiğini açıkladı. Böylece Star Conflict, her türden ücretsiz oyunların eklenmesiyle her geçen gün büyüyen Arc’dan oyunculara sunulan en yeni oyun oldu. Perfect World yakınlarda Stronghold Kingdoms’ı da Türk oyuncu topluluğuyla buluşturmuştu.

MMO dünyasına katılan aksiyon dolu uzay simülasyonu Star Conflict’te oyuncular birer elit pilota dönüşüyor ve geniş alanlara yayılan yıldızlararası savaşlara katılarak hünerlerini sergiliyorlar. Star Conflict’te Arc oyuncuları saldırgan yıldız imparatorlukları ve bağımsız gruplar arasında bölünmüş galaksinin yeni noktalarında kontrolü ele geçirmek için çeşit çeşit savaş gemisine komuta edecekler.

Star Conflict’in Arc’daki versiyonu, son güncelleme Star Conflict: Invasion’ı içeriyor. Bu güncellemede oyuna pilotların yapay zeka tarafından kontrol edilen zorlu düşmanlara karşı savaştığı yepyeni PVE içeriği eklendi. Oyunun PVP tarafının da çok güçlü olduğunu belirtelim.

Star Conflict’in özelliklerini özetlemek gerekirse:

Oyunu daha yakından tanımak ve hemen oynamak için: http://www.arcgames.com/tr/games/Star_Conflict

ARC PLATFORMU HAKKINDA

Perfect World’ün tamamen Türkçe olan platformu Arc, PC ve mobil cihazları birbirine bağlayan, ücretsiz çevrimiçi oyunlar için tasarlanmış ve aynı zamanda oyun geliştiriciler için yayın platformu işlevi de gören bir platformdur. En iyi ücretsiz çevrimiçi oyunları tek bir merkezde bir araya getirir, yeni oyunları keşfetmenizi ve bu oyunlara erişmenizi sağlar. PC ve mobilde Arc oyunlarını oynayan 30 milyondan fazla sıkı oyuncuya bağlanabilir ve eşsiz oynanış deneyimini yaşarken kullanışlı uygulamalardan yararlanabilirsiniz. Arc platformu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve istemciyi indirmek için: www.arcgames.com/tr



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!