-->
PlayStation 4 Satışları Dünya Çapında 20.2 Milyonu Aştı

Sony Computer Entertainment, PlayStation 4’ün satışlarının 1 Mart itibari ile dünya çapında 20.2 milyonu aştığını duyurdu. En son Ocak ayında 18.5 miyonu aştığı açıklanan konsol satışlarına o günden bu yana 1.7 milyon adet daha eklemiş. Dünya çapında 123 ülke ve bölgede var olan PlayStation 4 satış rakamı ile ilgili Sony Computer Entertainment başkanı ve CEO’su Andrew House, dünya çapındaki PlayStation hayranlarının büyük desteği için minnettar […]

04.03.2015 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment, PlayStation 4’ün satışlarının 1 Mart itibari ile dünya çapında 20.2 milyonu aştığını duyurdu. En son Ocak ayında 18.5 miyonu aştığı açıklanan konsol satışlarına o günden bu yana 1.7 milyon adet daha eklemiş.

Dünya çapında 123 ülke ve bölgede var olan PlayStation 4 satış rakamı ile ilgili Sony Computer Entertainment başkanı ve CEO’su Andrew House, dünya çapındaki PlayStation hayranlarının büyük desteği için minnettar olduklarını dile getirdi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!