-->
Forsaken World Yenilendi: Freedom Falls Yayında!

Perfect World Entertainment’ın popüler ücretsiz MMORPG’si Forsaken World geçtiğimiz günlerde oyuna gelen genişleme paketi Freedom Falls ve takip eden güncellemeler ile birlikte büyümeye devam ediyor. Eski ve yeni oyuncuların büyük ilgi gösterdiği son özellikler ve geliştirmeler olumlu tepkiler almaya devam ediyor. Freedom Falls genişlemesiyle birlikte oyuna devasa yeni content, tweak’ler, yenilenen arayüz, yeni bir ırk, […]

30.03.2015 | ulasufuk

Perfect World Entertainment’ın popüler ücretsiz MMORPG’si Forsaken World geçtiğimiz günlerde oyuna gelen genişleme paketi Freedom Falls ve takip eden güncellemeler ile birlikte büyümeye devam ediyor. Eski ve yeni oyuncuların büyük ilgi gösterdiği son özellikler ve geliştirmeler olumlu tepkiler almaya devam ediyor. Freedom Falls genişlemesiyle birlikte oyuna devasa yeni content, tweak’ler, yenilenen arayüz, yeni bir ırk, yeni bir sınıf, yeni harita ve görevler, pek çok sistem değişikliği, oyun deneyimini zenginleştiren fırsatlar, yeni düşmanlar ve savaş alanları ve daha güçlü karakterler geldi. Freedom Falls’un en çarpıcı özelliği, geçmişteki eklentilerle gelen özellikler dahil oyunun tüm içeriğini değiştirmesi.

Perfect World Entertainment, Forsaken World: Freedom Falls’un yeni özellikleri hakkındaki ayrıntıları paylaşarak özellikle yeni oyuncular için bir “kısayol” çizdi.

Eyrda’yı saran muazzam kaosa karşı savaş veren oyuncular artık İblisler ırkını ve üç çatallı mızrak kuşanan debuff-odaklı Tormentor sınıfını oynayabiliyor. Forsaken World lore’una göre İblisler’in ilginç bir tarihi var. Tanrılara karşı isyan eden ve hiçbir ilahi güce tapmamayı seçen İblisler’in birkısmı Cehennem’e sığınmış, diğerleri ise tanrılarla bir anlaşma yaparak Fırtına Lejyonu’na karşı savaşmayı seçmiş. Şu anda oynanabilen tek İblisler sınıfı olan Tormentor, DoT (damage over time) yeteneklerine ve Toprak-Ateş ustalığına dayanıyor. Sadece İblisler için olan yeni ırk bineği Erimiş Cehennem Yaratığı ise oyuna geçtiğimiz günlerde eklendi.

Forsaken World’de Özgürlük Limanı’nın düşmesine sebep olan Fırtına Lejyonu istilasını takiben, Eyrda tanrıları, ele geçirilmiş vatanlarını geri almak adına göreve çıkan maceracılara güvenli bir sığınak olması için Köken Diyarı’nı yarattılar. Bu yeni diyarla birlikte Gece Karanlığı Kalesi ve oyuncuların Fırtına Lejyonu ile savaşırken keşfedebilecekleri yeni Kutup Sınır Bölgesi de oyuna eklendi.

Perfect World Entertainment, tüm yeni zindanlar ve PVE içeriğiyle birlikte oyuncuların yeni eşya ve teçhizatla donanacağına özellikle vurgu yapıyor. Forsaken World’e özgü kanat sistemi içinde yer alan İblisörümcek, İlüzyon, Titan, Kangölgesi gibi kanatlar da oyuna Freedom Falls ile eklendi. Ayrıca sadece binekler için tasarlanan Binek Çantası ile oyuncuların normal çantaları epey rahatladı. Diğer yandan yoldaş sistemine de yenilikler geldi. Oyuncular artık Destansı (Epik) yoldaşlar toplayabiliyor ve Seviye 90 Mavi yoldaşlarını epik versiyonlara dönüştürebiliyor.

PVP tarafında ise yeni savaş alanları, haritalar ve kapışmalar Forsaken World’ün havasını epey değiştirmişe benziyor. Türk oyuncu topluluğunun özellikle sevdiği Arena’nın 3. Sezonu yakında açılacak ve özellikle 12’ye Karşı 12 oyunlarında büyük ödüller olacak.

Yeniden tasarlanmış kullanıcı arabirimi, düzeltilmiş yetenek edinip geliştirme sistemi, yeni zindanları ve etkinlikleriyle Forsaken World: Freedom Falls hem eski hem yeni oyuncular için kusursuz bir oyun deneyimi yaratmayı amaçlıyor.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi edinmek ve oynamak için: http://www.arcgames.com/tr/games/forsaken-world



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!