-->
Drakensang Online’ın Tarihindeki En Büyük Güncelleme Yolda!

Ödüllü aksiyon RPG ve MMO oyunu Drakensang Online, tarihindeki en kapsamlı içerik güncellemesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Oyun girişinde yapılan geliştirme, yeni grup bulma özellikleri ve kullanıcılar tarafından benimsenemeyen Doğruluk Kristallerinin oyundan çıkarılmasıyla, Drakensang şimdiden bağımlılarına ve yeni oyuncularına daha fazla eğlence vaat ediyor. Drakensang Online’ın Prodüktörü Jonathan Lindsay, “Mağazada herkes için daha fazlasına sahibiz. Şu anda […]

11.03.2015 | ulasufuk

Ödüllü aksiyon RPG ve MMO oyunu Drakensang Online, tarihindeki en kapsamlı içerik güncellemesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Oyun girişinde yapılan geliştirme, yeni grup bulma özellikleri ve kullanıcılar tarafından benimsenemeyen Doğruluk Kristallerinin oyundan çıkarılmasıyla, Drakensang şimdiden bağımlılarına ve yeni oyuncularına daha fazla eğlence vaat ediyor.

Drakensang Online’ın Prodüktörü Jonathan Lindsay, “Mağazada herkes için daha fazlasına sahibiz. Şu anda bir Lonca Savaş Sistemi üzerinde çalışıyoruz. Böylece PvP savaşlarını daha da heyecan verici hale getireceğiz. PvP’den fazlasını arayanlar için içerik genişletmesi ayrıca tüm Drakensang Online dünyası çapında önemli  geliştirmelerikapsayacak. Grafikler, oyunun oynanabilirliği ve içerik bakımından Drakensang’ın tarihinde yeni bir döneme başlıyoruz. Bu çığır açan güncellemeyi yaz aylarında uygulamaya koymayı planlıyoruz. Aksiyon RPG ve MMO severler çok şaşıracak.”

İçerik genişletmesi; tamamen yeni bir içeriği, seviye sınırı artışını, bir dizi yeni NPC ve canavarları ve ayrıca pek çok oyun içi ve grafik geliştirmeyi kapsıyor. Kıtanın adı Lor’Tac – Dünyanın Kalbi olacak. Lor’Tac, Drakensang’ın dünyası Dracania’nın tamamen yeni bir kısmına açılacak ve Aztec ve Polinezya kültürlerinden yoğun etkiler taşıyacak. Tropik bir yağmur ormanında oyuncu 10’dan fazla yeni haritada bir düzineden fazla yeni canavara karşı savaşacak ve iki yeni kabileyle karşılaşacak. Seviye sınırı 45’ten 50. seviyeye yükseltilecek. Bu yeni kıtanın yanı sıra beceri ve yetenek sistemi dört karakter sınıfının hepsi için tamamen elden geçirilerek savaşta daha yüksek bir özelleştirme seviyesi sağlanacak.

Jonathan Lindsay, “Son birkaç aydaki ana amacımız oyunun özünü ve oynanabilirliğini geliştirmekti” diyor. “Geçmişte, ele geçirilen bir nesnenin kullanılabilmesi için tanımlama amacıyla Doğruluk Kristallerine ihtiyaç duyuluyordu ancak bunlar nadir ve pahalı parçalardı. Bu parasallaştırma özelliği ‘öldür, yağmala, kullan’ şeklindeki ana oyun döngüsüne zarar verme eğilimindeydi. Son 6 ay için genelde benimsenmeyen Kristalleri oyundan çıkarmak için çok yoğun çalıştık ve nihayet çıkarabildik. Ayrıca ‘Özlerin’ verdiği güçleri de, PvP’de artık hiç hasara yol açmayacak şekilde değiştirdik, çünkü sırf daha güçlü Özler kullandığı için birine yenilmenin haksızlık olduğunu hissettik. Bu iki büyük değişikliğin yanında yeni grup bulucusu işlevi ve tamamen yenilenen oyun girişiyle Drakensang Online’ı kesinlikle denemelisiniz”, diyor.

“Cüce karakter sınıfı” daha önce sadece premium üyelere ve 35. seviye ile üzerindeki oyunculara sunuluyordu. Artık Buhar Teknisyeni tüm oyunculara ücretsiz sunuluyor ve çok önemli geliştirmelerden geçirildi. Önceki premium özelliği olan altın ve diğer paraların ‘otomatik toplanması’ şimdi tüm oyuncuların kullanımına sunuluyor.

Lindsay, konuşmasının devamında, “Oyunu ücretsiz oyuncular için de eğlenceli hale getirmek istedik çünkü onlar da topluluğun önemli bir parçasını oluşturuyor ve ekip olarak amacımız herkesin oynamaktan çok büyük zevk alacağı oyunlar üretmek,” diyor.

Kapsamlı görsel geliştirmeler, yeni karakter animasyonları ve oyun ortamındaki değişiklikler sayesinde Drakensang Online genel kalite seviyesini önemli oranda artırdı. Bunun bir parçası olarak Dracania dünyası öncekinden daha karanlık ve daha gizemli bir hal aldı. Yüzlerce yok edilebilir nesne ve çok sayıda NPC (Oyuncu Dışı Karakter) oyuna eklendi ve böylece oyuncuların oyun dünyasıyla daha fazla etkileşime girmesi sağlandı. Hareket ve macera arayan oyuncuları şimdi parmak uçlarında 900’den fazla görev ve 90 harita bekliyor. Ayrıca her ay düzenlenerek oyun dünyasının gizli alanlarına erişim kilitlerini açan etkinlikler, sağ kalabilecek kadar dayanıklı olanlar için özellikle değerli hazineler sunuyor.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!