-->
Darkorbit’ten Türk Uzay Kuvvetleri Filosu’na Yeni Gemi!

Dünyanın önde gelen oyun geliştirici ve yayıncı şirketlerinden biri olan Bigpoint’in Türkiye Ofisi; “Pusat” adlı Vengeance gemisi ile Türkiye’nin en sevilen MMORPG oyunlarının başında gelen DarkOrbit’te; “Müjde bu kez gelecekten geliyor!” mesajıyla, tarihinde yeni bir ilke imza atıyor. İstanbul, 19 Mart, 2015 – Lider oyun geliştirici ve yayıncısı Bigpoint’in Türkiye Ofisi, 27 Mart 2015 tarihinden itibaren […]

26.03.2015 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen oyun geliştirici ve yayıncı şirketlerinden biri olan Bigpoint’in Türkiye Ofisi; “Pusat” adlı Vengeance gemisi ile Türkiye’nin en sevilen MMORPG oyunlarının başında gelen DarkOrbit’te; “Müjde bu kez gelecekten geliyor!” mesajıyla, tarihinde yeni bir ilke imza atıyor.

İstanbul, 19 Mart, 2015 – Lider oyun geliştirici ve yayıncısı Bigpoint’in Türkiye Ofisi, 27 Mart 2015 tarihinden itibaren bir süreliğine sadece Türkiye sunucularında satışa çıkacak olan DarkOrbit’in yeni asi gemisi Pusat’ı gururla takdim eder!

Her gün 80 milyondan fazla aktif oyuncunun birbiriyle savaştığı tarayıcı tabanlı ücretsiz MMO oyunu DarkOrbit, galaksinin en hızlı gemisi olmaya aday Pusat’ı, teknik özellikleri itibariyle “dehşetli bir suikastçi” olarak tanımlıyor. Goliath’tan üstün olarak tam 16 lazer slotu ve 12 jeneratörüyle Pusat, bu özelliğiyle DarkOrbit tarihinde bir ilke imza atarken, hızıyla en sıkı çarpışmaların baş kahramanı olacak.

Pusat’ın ilginç hikayesi için Bigpoint Türkiye Müdürü Bülent Demirkaya; “Evrenin gittikçe büyüdüğü, galaksilerin daha da hızlı dönmeye başladığı 2713 yılından bu kez bir müjdeli haberimiz var desek, aslında pek de abartmış sayılmayız… DarkOrbit’in uzaya korku salan Türk Filosu’na yeni kan, Pusat’la geliyor!” diyor ve ekliyor “Hikayeye göre muhteşem tasarımcı Ahmet Çelebi’nin ‘neredeyse imkansız’ adledilen projesi üzerinde çalışan yüzlerce bilim adamının arasından sıyrılan Pusat, tarihin seyrini değiştiriyor. Şifresini çözdüğü tasarımın galaksiden galaksiye, boyuttan boyuta savaştığını görmeye ömrü yetmese de Pusat; üstün hasar gücü ve sıra dışı ekipmanlarla donatılmış bu asi çocuğun doğuşunu bir yerlerden mutlaka izliyor ve gururlanıyor biliyoruz.”

Daha önce yayınladığı Türk motifli gemisi “Hezarfen” ile oyuncuların yüksek beğenisini kazanan DarkOrbit, Türk – Altay halk kültür ve mitolojilerinde “silah” anlamına gelen Pusat ile oyuncularının en sevdiği PvP savaşlarını daha zevkli hale getirecek. Günümüzde “At, avrat, silah” olarak söylenen atasözünün orjinal biçimi olan “At, avrat, pusat” tan ilham alınarak tasarımı geliştirilen bu “dehşetli” gemi, bir süre sadece Türk sunucularında satıldıktan sonra globalde yer alacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!