-->
World of Warplanes 1.7 Güncellemesi Yayınlandı

Yeni Alman Yer Saldırı Uçağı Savaşa Katılıyor Wargaming, uçak savaşları MMO’su World of Warplanes için 1.7 güncellemesinin bugün itibarıyla yayınlandığını duyurdu.Güncelleme bugün itibariyle Avrupa’daki kullanıcılara, 19 Şubat itibariyle de Kuzey Amerika’daki oyunculara sunuluyor olacak. Güncellemeyle birlikte aralarında ünlü Junkers Ju.87G Stuka ve Messerschmitt Me. 265 prototipinin de bulunduğu yeni Alman yer saldırı uçakları filoya katıldı. […]

18.02.2015 | ulasufuk

Yeni Alman Yer Saldırı Uçağı Savaşa Katılıyor

Wargaming, uçak savaşları MMO’su World of Warplanes için 1.7 güncellemesinin bugün itibarıyla yayınlandığını duyurdu.Güncelleme bugün itibariyle Avrupa’daki kullanıcılara, 19 Şubat itibariyle de Kuzey Amerika’daki oyunculara sunuluyor olacak.

Güncellemeyle birlikte aralarında ünlü Junkers Ju.87G Stuka ve Messerschmitt Me. 265 prototipinin de bulunduğu yeni Alman yer saldırı uçakları filoya katıldı.

Yeni serinin alt seviye uçakları klasik yer saldırılarını gerçekleştirirken orta seviye uçaklar gösterişli ve yüksek kalibreli silahlarla donatılmış durumda. Yüksek seviye uçaklarda ise belirgin bir hız artışı dikkat çekiyor. Oyuncular, yüksek seviye uçakların her amaca hitap eden kusursuz araçlar olduklarını keşfedecekler.

1.7 güncellemesi, 5 ila 10’uncu seviye arası için tasarlanmış iki yeni harita, “Taşra” ve “Gözlemevi” de beraberinde getiriyor. “Taşra”, oyunculara bahar mevsimini yaşayan İtalyan temalı bir savaş alanı sunmakta. Bu bölgede pilotları, birkaç kasaba ve onları birbirine bağlayan köprülerle bezenmiş dolambaçlı vadilerle platolar bekliyor. “Gözlemevi” ise Avrupa temalı bir savaş alanı sunuyor. Oyuncular, zorlu kış şartlarında dağ sıraları üzerinden süzülerek haritanın tam ortasında uzanan geniş kanyonu keşfedebilirler.

İçerik Paketi:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWP/1_7/WoWP_Assets_Update_1_7_ENG.zip

Logolar:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWP/1_7/WoWP_Assets_Update_1_7_Logo_ENG.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWP/1_7/WoWP_Assets_Update_1_7_Screens.zip

Çizim Galerisi:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWP/1_7/WoWP_Assets_Update_1_7_Artworks.zip



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.