-->
World of Tanks Generals Kapalı Beta İçin Hazır

Oyuncular artık Wargaming’in Yeni Ücretsiz Oyununa Erken Erişim Hakkı İçin Kaydolabilirler Wargaming’in yeni ücretsiz kart oyunu World of Tanks Generals Kapalı Beta Testi için kayıtları kabul etmeye başladı. Test süresince, World of Tanks web tarayıcılarında oynanabilir olacak; ilerleyen zamanlarda oyunun Android ve iOS versiyonları da çıkacak. “Kapalı Beta sürecindeki ana hedefimiz, oyunu amaçladığımız deneyim seviyesine […]

17.02.2015 | ulasufuk

Oyuncular artık Wargaming’in Yeni Ücretsiz Oyununa Erken Erişim Hakkı İçin Kaydolabilirler

Wargaming’in yeni ücretsiz kart oyunu World of Tanks Generals Kapalı Beta Testi için kayıtları kabul etmeye başladı. Test süresince, World of Tanks web tarayıcılarında oynanabilir olacak; ilerleyen zamanlarda oyunun Android ve iOS versiyonları da çıkacak.

“Kapalı Beta sürecindeki ana hedefimiz, oyunu amaçladığımız deneyim seviyesine getirebilmek” diyen World of Tanks Generals Küresel Operasyonlar Direktörü Andrey Zimenko sözlerine şöyle devam etti: “Bu oyun için çok emek harcadık ve deneyecek oyuncuların mevcut sürüm hakkındaki görüşlerini ve önerilerini çok merak ediyoruz.”

World of Tanks Generals hem PvP modunun yanısıra oyuncuların, oyunun temellerini öğrenebilecekleri, kart destesi oluşturup strateji geliştirebilecekleri ve oyun tarzlarına uygun yeni kartları açabilecekleri PvE eğitim savaşlarına da sahip.

Kapalı Beta testinde, ABD, SSCB ve Almanya olarak üç gruba ayrılmış 200’ün üzerinde farklı kart bulunabilecek. Kurulabilecek yüzlerce strateji ve farklı tipte kartlar aracılığıyla, oyundaki her savaş, ani saldırıların, taktik kurnazlığın ve dinamik düelloların ortasında hayatta kalabilmeyi gerektirecek.

Oyun, World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes ve World of Warships de dahil olmak üzere tüm Wargaming oyunlarında kullanılabilen birleştirilmiş Wargaming.net ID hesabını kullanacak.

World of Tanks Generals için daha fazla bilgi ve teste kayıt olmak için, lütfen resmi siteyi ziyaret edin:

İçerikler:

İçerik Paketleri:

Logolar:

Ekran Görüntüleri:

Çizimler:



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!