-->
Shards of War: Bigpoint Yeni Sentinel Ryudo’yu Tanıtıyor

Bigpoint, askeri tabanlı MOBA Oyunu Shards of War’un onbeşinci karakteri Ryudo’yu duyuruyor! Birinci sınıf bir katil olan Ryudo’nun önemli düşmanlarını ortadan kaldırmaktaki cerrahi hassaslığı, çatışmanın akışını tamamen değiştirebilecek öneme sahip! “Kılıç kadar keskin!” Ryudo’nun becerisi saldırılarının kesinliğinde yatıyor. ‘Çapraz durdurma’, Ryudo’yu çok uzak mesafelere ışınlayarak ana hedefiyle doğruca yüzleşmesini ya da düşmanın çatışma hatlarının gerisine […]

17.02.2015 | ulasufuk

Bigpoint, askeri tabanlı MOBA Oyunu Shards of War’un onbeşinci karakteri Ryudo’yu duyuruyor!

Birinci sınıf bir katil olan Ryudo’nun önemli düşmanlarını ortadan kaldırmaktaki cerrahi hassaslığı, çatışmanın akışını tamamen değiştirebilecek öneme sahip!

“Kılıç kadar keskin!”

Ryudo’nun becerisi saldırılarının kesinliğinde yatıyor. ‘Çapraz durdurma’, Ryudo’yu çok uzak mesafelere ışınlayarak ana hedefiyle doğruca yüzleşmesini ya da düşmanın çatışma hatlarının gerisine ulaşmasını sağlıyor. Karşısına çıkan tüm düşmanları sersemleten bu yepyeni karakter, düşmanlarına maksimum hasarı veriyor.

Oyun ustaları, Ryudo’nun ileriye hamle yaparak düşmanları yavaşlatmasını ve yaralamasını sağlayan ‘Hızlı Saldırı’ ve öndeki tüm düşmanlara kısa bir süre için hasara uğratan ‘Kılıç Fırtınası’ nı arka arkaya kullanabilirler.

Olağanüstü hareketliliği ile birlikte savunma sağlayan ‘Red!’, Ryudo’nun kalan temel saldırıları engellemek için kılıcını kullanmasını ve çatışmada çoğu kişiden daha uzun kalmasını sağlar.

Son olarak ‘Deli Akış’ yetenek bekleme sürelerinin çoğunu, düşmanını birincil saldırısı ile her vurduğunda yarım saniye düşürür.

“Kırılanları bir araya getirmek için”

Ne yetmiş yıllık esaret, ne zincirler, ne de öğrencisi Kobra’nın kolunu kesmesi yetmedi.  Gelmiş geçmiş en efsanevi kılıç ustalarından biri olan Ryudo, tüm başına gelenlere rağmen, sanıldığı gibi acımasız bir katile ve savaş kölesine dönüşmedi.
Kahramanımız bunun yerine, karşısına çıkanlara gökyüzünü ikiye bölebilecek kadar keskin çelik kılıcıyla değil, jilet kadar keskin zekasıyla saldırmayı öğrendi.

Ryudo’nun artık tek bir amacı var… Bir zamanlar kırılanları şimdi bir araya toplamak. Atalarından kalma kılıcını ve onu kırarak kendisine ihanet eden öğrencisi Kobra’yı bir araya getirmek.

Shards of War Hakkında
Dünyanın ilk askeri temalı MOBA oyunu olan Shards of War’a, ücretsiz oynanabilen istemci sürümüyle erişilebiliyor. Takım oyununu strateji, karakter kullanım kabiliyeti ve W, A, S, D tuşlarının sağladığı mükemmel kontrol ustalığı ile birleştirmesi, eşsiz bir düzende aksiyon yüklü PvP savaşları sağlıyor.

Shards of War’da, beş kişilik iki takım ortalama 20 dakikalık karşılaşmalarda diğer takıma üstünlük kurmaya çalışıyor. Sürekli yenileri eklenen ve şu anda sayısı 15 olan özgün karakterlerin her biri farklı bir alanda uzmanlaşıyor: tank, dövüşçü, suikastçı, nişancı veya destek.

Rakip takımın hedefi, üç farklı koridoru ele geçirip savunarak düşman üssünü yok etmek. Her takıma görevlerinde yardımcı olmak için üssünden çıkan Yapay Zeka denetiminde droidler verilir. Her iki takım da haritanın merkez bölgesinde bulunan tarafsız droidleri ele geçirebilir.

Takımlar düşman droidleri yok ederek, savunma kulelerini yıkarak, görevleri tamamlayarak ve düşman oyuncuları öldürerek deneyim puanı kazanır. Oyuncular, bu puanlarla becerilerini artıran nesnelerin kilidini açabilir ve karşılaşmalarda kendi envanterlerinden hangi nesneleri kullanacaklarına karar verebilir (Donanım sistemi).

Oyuncular hesap seviyeleri yükseldikçe, karakterlerini geliştirip daha güçlü nesneleri etkinleştirme fırsatına sahip olurlar.

Shards of War’ın Temel Özellikleri:

  • Geleneksel 5’e 5 PvP MOBA deneyimi.
  • Askeri temelli özgün dünya
  • Diğer MOBA oyunlarının aksine W-A-S-D tuşları ile kontrol.
  • Her biri özgün becerilere sahip 15 eşsiz karakter.
  • Ortalama 20 dakikalık aksiyon dolu amansız karşılaşmalar.
  • Nesne geliştirme ve üretimi (Crafting)
  • Donanım sistemi (karşılaşma öncesinde çeşitli nesnelerin ve becerilerin bulunduğu havuzdan seçim imkanı)

Daha ayrıntılı bilgileri resmi web sitemizde bulabilirsiniz: www.shardsofwar.com.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!