-->
#PS İle 20 Yıl Yarışmasına Katıl PlayStation 4 20. Yıl Özel Sürümü Kazanma Şansını Yakala

Sony, 9 Şubat – 9 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlediği #PSile20yıl yarışması ile, PlayStation markasına duydukları sevgiyi anlatan üç oyun tutkununa, sınırlı sayıda üretilen ve Türkiye’de satışa sunulmayan PlayStation 4 20. Yıl Özel Sürümü kazanma fırsatı veriyor. İstanbul, 16 Şubat 2015 – Orijinal PlayStation® platformunu 3 Aralık 1994 tarihinde piyasaya sürerek oyun dünyasında bir devrim yaratan […]

16.02.2015 | ulasufuk

Sony, 9 Şubat – 9 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlediği #PSile20yıl yarışması ile, PlayStation markasına duydukları sevgiyi anlatan üç oyun tutkununa, sınırlı sayıda üretilen ve Türkiye’de satışa sunulmayan PlayStation 4 20. Yıl Özel Sürümü kazanma fırsatı veriyor.

İstanbul, 16 Şubat 2015 – Orijinal PlayStation® platformunu 3 Aralık 1994 tarihinde piyasaya sürerek oyun dünyasında bir devrim yaratan Sony, o günden bu yana oyun oynamak için en iyi platform ile birlikte heyecan ve maceralı dolu oyun deneyimleri sunmaya devam ediyor.

Sony, PlayStation® tutkunlarının 20 yıldır süren ilgi ve desteğine teşekkür etmek amacıyla tasarladığı, dünya çapında sadece 12,300 adet üretilen ve Türkiye’de satışa sunulmayan PlayStation®4 20. Yıl Özel Sürümü’nden tam üç tanesini, #PSile20yıl yarışması ile oyun tutkunlarına hediye ediyor. 9 Şubat – 9 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya katılmak isteyenlerin, http://www.facebook.com/PlayStationTR  adresinde bulunan PlayStation Türkiye sayfasındaki uygulamaya giriş yaparak karşılarına çıkan ekrandan oyun seçimi yapmaları, ardından PlayStation® markasına duydukları sevgiyi anlatan, kendilerine ait yaratıcı bir fotoğrafı sisteme yüklemeleri gerekiyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!