-->
Project Cars İçin Bir Erteleme Haberi Daha Geldi

Bandai Namco ve Slightly Mad Studios, ilk olarak Kasım olarak planlanan daha sonra Mart ayına ertelenen Project Cars için bir erteleme daha duyuruldu. Namco Bandai ve Slightly Mad Studios patronu Ian Bell’e göre Nisan ayına ertelenen oyunun son ayarlamaları için yapılan bu erteleme ile beklemeye değer olacak. Ayrıca oyunun fanlarının oyunu ellerine almayı çok istediklerini ve sabırsızlandıklarını bildiklerini bu yüzden de erteleme kararını […]

18.02.2015 | ulasufuk

Bandai Namco ve Slightly Mad Studios, ilk olarak Kasım olarak planlanan daha sonra Mart ayına ertelenen Project Cars için bir erteleme daha duyuruldu.

Namco Bandai ve Slightly Mad Studios patronu Ian Bell’e göre Nisan ayına ertelenen oyunun son ayarlamaları için yapılan bu erteleme ile beklemeye değer olacak. Ayrıca oyunun fanlarının oyunu ellerine almayı çok istediklerini ve sabırsızlandıklarını bildiklerini bu yüzden de erteleme kararını çokta kolay alamadıklarını sözlerine eklediler.

Oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC için satıa sunulacak. Project Cars’ın bir Wii U sürümü de planlanıyor fakat tarih verilmedi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!