-->
Konsol Tankçıları, İmparatorluk Çeliği ile Kudretlerini Test Ediyor

En yeni World of Tanks: Xbox 360 Edition Güncellemesiyle Yepyeni Harita ve Japon Araçlar Geliyor Wargaming, yakın zamanda yayınlanan Chi-Nu Kai tankının ateşi sönmeden, World of Tanks: Xbox 360 Edition için İmparatorluk Çeliği güncellemesini tanıtarak oyuna yepyeni Japon tankları ailesini getiriyor. Konsol tankçıları artık Japon Teknoloji Ağacı boyunca ilerleyip, düşmanlarla yeni “Kutsal Vadi” haritasında çarpışabiliyor. […]

24.02.2015 | ulasufuk

En yeni World of Tanks: Xbox 360 Edition Güncellemesiyle Yepyeni Harita ve Japon Araçlar Geliyor

Wargaming, yakın zamanda yayınlanan Chi-Nu Kai tankının ateşi sönmeden, World of Tanks: Xbox 360 Edition için İmparatorluk Çeliği güncellemesini tanıtarak oyuna yepyeni Japon tankları ailesini getiriyor. Konsol tankçıları artık Japon Teknoloji Ağacı boyunca ilerleyip, düşmanlarla yeni “Kutsal Vadi” haritasında çarpışabiliyor.

İmparatorluk Çeliği tankçı cephanelerine tam 13 yeni taşıt ekliyor. Japon Teknoloji Ağacı iki dala ayrılıyor ve dokuz orta tank ile dört hafif tank savaş için hazır bulunuyor. Oyuncular artık şu hafif tankları komuta edebiliyor: R. Otsu, Ha-Go, Ke-Ni ve Ke-Ho. Ayrıca güçlü Japon orta tanklar da Chi-Ni, STA-1, Type 61 Chi-Ri ve diğerleriyle tank komutanlarının savaşa katılıyor. Orta tank komutanları taşıtlarının çevikliği ve Japon orta tankların etkileyici ateş oranıyla rekabette avantaj sağlayabiliyor.

“Kutsal Vadi” haritasının gelişiyle birlikte tankçılar için yeni bir Japon savaş alanı açılıyor. Sakin görünümlü bir vadinin dibindeki terk edilmiş kasaba, her boyutta tank için mükemmel bir siper sağlarken, kısa menzilli yoğun çatışmalar için de fırsat sunuyor. Sınırları tepelerle çizili haritada avantajlı yüksek bölgeler uzun menzilli atıcılara, nişangahlarına girecek kadar talihsiz olan her türlü tanka yıkım yağdırmak için olanak tanıyor.

Daha fazla bilgi için tıklayın: Japon hafif ve orta tankları

Kutsal Vadi Haritası:

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi için tıklayın: www.worldoftanks.com/xbox

İçerik Paketleri:

Çizim Galerisi:

Ekran Görüntüleri:

Logo:

Video Linki: 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!