-->
World of Tanks: Xbox 360 Edition Savaşın Pasifik Cephesi’nde Sahneyi Kapıyor

Yeni ve bu sürüme özel bir Pasifik Adası haritası ile Japon tankının perdesini kaldırın Wargaming oynaması ücretsiz çok oyunculu konsol oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için yeni bir içerik güncellemesinin bugün itibarıyla yayınlandığını duyurdu. Tüm Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz indirme* olarak sunulan bu güncelleme, diğer Xbox Live hesap sahipleri tarafından World […]

29.01.2015 | ulasufuk

Yeni ve bu sürüme özel bir Pasifik Adası haritası ile Japon tankının perdesini kaldırın

Wargaming oynaması ücretsiz çok oyunculu konsol oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için yeni bir içerik güncellemesinin bugün itibarıyla yayınlandığını duyurdu. Tüm Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz indirme* olarak sunulan bu güncelleme, diğer Xbox Live hesap sahipleri tarafından World of Tanks ile birlikte yedi gün boyunca ücretsiz tecrübe edilebiliyor.

Yeni ve sadece konsol için hazırlanan Pasifik Adası adında bir haritayı oyuna ekleyen güncelleme, aynı zamanda Japonların efsane Chi-Nu Kai tankını da oyun içi mağazada sunuyor.

Konsoldaki tankçılar için ilk tropikal temalı bu harita, okyanusun sakin mavi sularına karşı duruşuyla güzellik ve tehlikenin baştan çıkarıcı bir karışımından oluyor. Komutanlar burada çalılıkların arasında dolaşan stratejik kaos için geniş yelpazeli fırsatlar bulacaklar.

Gelen ikinci yenilik olan sembolleşmiş Japon Chi-Nu Kai orta tankları Tier 5’e kadar çıkabiliyor. Gerçek hayatta öncelikli olarak savunma amaçlı kullanılan Chi-Nu Kai’yi tankçılar saldırı için de kullanabiliyor ve zafere yol alabiliyorlar. Japon tank cephanesindeki en büyük toplara sahip olan bu tank, her türlü haritada fırtınalar estirmek ve düşmanlarınızla doğrudan çarpışmak için kusursuz bir seçenek.

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında detaylı bilgi için:

* Xbox Live Gold üyeliği (ayrı olarak satılır) gereklidir. Oyun içi ek içerikler mevcuttur ve ayrı olarak satılır.

İçerik Paketleri:

KeyArt:

Logo:

Ekran Görüntüleri:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!