-->
Steam’in Haftalık En Çok Satanları (27 Aralık – 3 Ocak)

Valve, Steam’in geçtiğimiz haftaki Top 10 listesini açıkladı. Listeye baktığımızda Counter-Strike: Global Offensive’ı bir kez daha ilk sırada görürken, Arma III ikinci, Divinity: Original Sin ise üçüncü sıradayer alıyor. 28 Aralık– 3 Ocak tarihleri arasında Steam’de en çok satan 10 oyunun tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz: 1.Counter-Strike: Global Offensive 2.Arma III 3.Divinity: Original Sin 4.Wolfenstein: The New Order 5.Middle-earth: Shadow of Mordor 6.Wasteland 2 7.This […]

05.01.2015 | ulasufuk

Valve, Steam’in geçtiğimiz haftaki Top 10 listesini açıkladı.

Listeye baktığımızda Counter-Strike: Global Offensive’ı bir kez daha ilk sırada görürken, Arma III ikinci, Divinity: Original Sin ise üçüncü sıradayer alıyor.

28 Aralık– 3 Ocak tarihleri arasında Steam’de en çok satan 10 oyunun tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.Counter-Strike: Global Offensive
2.Arma III
3.Divinity: Original Sin
4.Wolfenstein: The New Order
5.Middle-earth: Shadow of Mordor
6.Wasteland 2
7.This War of Mine
8.DayZ
9.Borderlands: The Pre-Sequel
10.Don’t Starve Megapack



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!