-->
Razer Bildirim Özellikleri, Fitness Takibi ve Sosyal İşlevler Sunan Giriş Seviyesi Akıllı Bantı Piyasaya Sürüyor

Razer’ın giyilebilirler kategorisinde Nabu X de ödüllü Nabu’ya katılıyor; ürün bu ay piyasaya çıkıyor Oyuncular için bağlantılı cihazlar ve yazılımlar alanında dünya lideri olan Razer™ bugün akıllı telefonlardan bildirim alabilen, fitness verilerini takip eden ve bantlar arası sosyal özelliklere sahip olan giyilebilir Razer Nabu X’i duyurdu. Razer Nabu X’in perakende versiyonları ilkbahardan itibaren satışa sunulacak. […]

07.01.2015 | ulasufuk

Razer’ın giyilebilirler kategorisinde Nabu X de ödüllü Nabu’ya katılıyor; ürün bu ay piyasaya çıkıyor

Oyuncular için bağlantılı cihazlar ve yazılımlar alanında dünya lideri olan Razer™ bugün akıllı telefonlardan bildirim alabilen, fitness verilerini takip eden ve bantlar arası sosyal özelliklere sahip olan giyilebilir Razer Nabu X’i duyurdu. Razer Nabu X’in perakende versiyonları ilkbahardan itibaren satışa sunulacak.

Razer Nabu X eşleşmiş akıllı telefondan alınan bildirimleri gösteren üç renkli LED göstergeye ve titreşime sahipken, Razer Nabu gelen bildirimlerin kısa yazılı önizlemelerini gösteren OLED ekran bulunduruyor. Hem Razer Nabu X, hem de Razer Nabu Nabu Marketplace’te bulunan üçüncü şahıs uygulamalarla tamamen uyumlu olarak çalışacak.

“Yeni teknolojilerin piyasaya çıkışındaki en büyük engel fiyatları ve karmaşıklıklarıdır, biz Razer Nabu X ile bu iki sorunun da üstesinden geliyoruz,” diyor Razer CEO’su ve kurucu ortaklarından Min-Liang Tan. “Nabu’yı bu kadar çekici bir giyilebilir haline getiren tüm özellikleri aldık – bildirimler, aktivite takibi ve bantlar arası iletişim – ve Nabu X’e uyarladık. Bu, Nabu’nun düşük maliyetli ve kullanımı son derece basit bir alternatifi.”

Nabu X’in sensör modülünün içindeki yüksek kesinlikli bir ivmeölçer ve ince ayarlanmış algoritmalar kullanıcıları için en isabetli aktivite verilerinin yakalanmasını sağlıyor. Titreşim motoru kullanıcıları gelen bildirimlerden haberdar ederken üç renkli LED gösterge de hangi tür bildirimin geldiğini görmeniz için renk olarak ayarlanabiliyor. Sensör modülü ayrılabilir olduğundan üç kayış rengini dilediğiniz gibi eşleştirip karıştırabileceksiniz: siyah, beyaz ve yeşil.

Nabu X yumuşak dokusu, suya dayanıklılığı ve her bileğe uygun saat benzeri katışı ile günlük kullanımda mutlak konfor sağlıyor. Ayrıca bilek dönüş tespiti ve sensör modülündeki LED göstergeleri aktif hale getiren ışıkları ile kullanımı da son derece kolay.

Razer Nabu gibi Nabu X de kullanıcıların iOS veya Android akıllı telefonları ile eşleştirilebiliyor ve toplanan verilerin takip edilmesini sağlıyor. Uygulama içindeki Pazar yerinden bağlantılı uygulamaları indirebileceksiniz.

Razer Nabu X Hakkında

Nabu X de firmanın giyilebilirler kategorisinde Nabu’nun yanındaki yerini alıyor, ürünler farklı çözümler olarak yan yana satılacak. Firmanın ilk giyilebiliri özel mesaj OLED ekranı içeriyordu, yeni versiyon ise bildirimleri üç LED göstergesi ile veriyor.

Razer Nabu 2014’teki CES fuarında görücüye çıkmış ve “CES’in En İyisi” ödülünü kazanmıştı.

Nabu ve Nabu X karşılaştırma tablosu

  Nabu Nabu X
Bildirim önizleme için OLED ekran X
Bildirimler için LED gösterge X
Adım, kalori, mesafe takibi X X
Uyku takibi X X
Aktif dakikalar X X
Titreşim motoru X X
Mimik tanıma (bilek dönüşü vs) X X
Metin, eposta ve uygulama uyarıları X X
Bantlar arası iletişim X X
Veri transferi için Beşlik çakışı X X
Üçüncü şahıs uygulama entegrasyonu X X

Ürün özellikleri:

  • Uyumlu olduğu cihazlar: iOS cihazları – iPhone 5, 5S, 5C, 6; ve Android 4.3-ve yukarısı cihazlar
  • 5-7 gün pil ömrü ve 30 gün bekleme süresine sahip lityum polimer pil
  • IP67 su geçirmez, 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar

Ekran ve sensörler:

  • 3 LED gösterge
  • İvmeölçer
  • Silindirik titreşim motoru

Yazılım:

  • Bluetooth yoluyla eşleşme
  • Bant kişiselleştirme, bildirimler, veri, uygulama keşfi için Nabu X Utility uygulaması
  • Aktivite takibi ve kaydı için Nabu X Fitness uygulaması
  • Gittikçe büyüyen Nabu-ve-Nabu-X bağlantılı üçüncü şahıs uygulamalar

Razer Nabu X hakkında daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: www.razerzone.com/nabu-x.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!