-->
Majestelerinin Ordusu, Yeni İngiliz Tank Serisiyle World of Tanks Blitz’i İstila Ediyor

World of Tanks Blitz 1.6 güncellemesi ile iOS ve Android kullanıcılarına yeni harita ve İngiliz tankları sunuluyor Wargaming bugün oynaması ücretsiz mobil aksiyon oyunu World of Tanks Blitz için 1.6 güncellemesinin global olarak yayınlandığını duyurdu. Bu yeni güncelleme, Aralık 2014’te oyunun başarıyla Android platformunda yayınlanmasının ardından çıkarılan ilk büyük güncelleme niteliği taşıyor. Android’deki ilk yayının […]

21.01.2015 | ulasufuk

World of Tanks Blitz 1.6 güncellemesi ile iOS ve Android kullanıcılarına yeni harita ve İngiliz tankları sunuluyor

Wargaming bugün oynaması ücretsiz mobil aksiyon oyunu World of Tanks Blitz için 1.6 güncellemesinin global olarak yayınlandığını duyurdu. Bu yeni güncelleme, Aralık 2014’te oyunun başarıyla Android platformunda yayınlanmasının ardından çıkarılan ilk büyük güncelleme niteliği taşıyor. Android’deki ilk yayının ardından oyun Android cihazlarda 5 milyonun üzerinde kuruluma ulaştı ve şimdi dünya genelinde iOS ve Android kullanıcılarına içerik güncellemeleri sunuyor.

Yepyeni İngiliz tank serisi oyunculara aralarında heybetli Churchill, güçlü Kara Prens, seri atışlı Fatih’in bulunduğu dokuz sembolik İngiliz ağır aracıyla güçlü bir dizilim sunuyor ve Tier 10’u FV215b ile tamamlıyor. Güncelleme 1.6 aynı zamanda Castilla haritasını getirerek, tankçılara yepyeni bir arazide savaş alanına bu etkileyici İngiliz ağır tanklarıyla atılma imkanı tanıyor.

İçerik Paketleri:

Logolar:

Çizimler:

İngiliz Tank Teknoloji Ağacı:

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoTB/1_6/WoTB_Assets_Screens_Update_1_6.zip

World of Tanks Blitz Hakkında

World of Tanks Blitz, sert tank savaşlarına adanmış, ücretsiz bir takım tabanlı MMO aksiyon oyunudur. Akıllı telefonlar ve tabletler için mevcut olan bu oyun, geleneksel dinamik çevrimiçi tank savaşlarına mobil bir bakış açısı getiriyor.

Oyun, World of Tanks markasına özgü en iyi özellikleri almakla beraber, çok yönlü orta zırhlı tanklar, güçlü ağır zırhlı tanklar ve göz korkutan tank yokedicilerinin de içinde bulunduğu bir çok tank geliştirme güçlerini sunuyor. Her sınıfın sahip olduğu birden fazla geliştirilebilir özellik, tüm modellere kendilerine özgü bir oyun stili kazandırıyor.

World of Tanks Blitz basit ve kullanışlı kontrolleriyle devasa makineleri sadece başparmaklarınızla yöneterek savaşa odaklanmanızı sağlarken, gelişmiş oyun mekanikleri ise akıcı oynanış ve taktik zenginliğine fırsat tanıyor.

World of Tanks Blitz hakkında daha fazlası için tıklayın:



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!