-->
Forza Motorsport 6, Xbox One İçin Duyuruldu (Video)

Microsoft ve Turn 10 Studios, Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda Forza Motorsport 6’yı duyurdu. Yayıncı, Ford tarafından yeni duyurulan Ford GT’nin hem oyunda sürülebilir araç olarak ve hem de oyunun kapağında yer alması için Ford Motor Company ile bir birlikteliğe başlıyor. Shelby GT350 ve F-150 Raptor gibi diğer Ford araçlarının da dahil olacağı Xbox One’a özel Forza Motorsport 6’nın duyuru […]

13.01.2015 | ulasufuk

Microsoft ve Turn 10 Studios, Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda Forza Motorsport 6’yı duyurdu. Yayıncı, Ford tarafından yeni duyurulan Ford GT’nin hem oyunda sürülebilir araç olarak ve hem de oyunun kapağında yer alması için Ford Motor Company ile bir birlikteliğe başlıyor.

Shelby GT350 ve F-150 Raptor gibi diğer Ford araçlarının da dahil olacağı Xbox One’a özel Forza Motorsport 6’nın duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!