-->
World of Tanks Yeni Yıla 8-Bit Kış Müsabakası Moduyla Giriyor

Rastgele Savaşlar içindeki yeni mod oyuncuları kış temalı, pikselleştirilmiş bir savaş ortamına taşıyor Wargaming bugün World of Tanks için yepyeni bir savaş modu olan Kış Müsabakası’nı duyurdu. Bu yeni 8-bit modu, özel üretim üç araç, yeni harita ve müfreze ayarları gibi kendine özgü oyun içi içerikler sunuyor. Sadece Kış Müsabakası moduna özel olarak 3 yerine […]

30.12.2014 | ulasufuk

Rastgele Savaşlar içindeki yeni mod oyuncuları kış temalı, pikselleştirilmiş bir savaş ortamına taşıyor

Wargaming bugün World of Tanks için yepyeni bir savaş modu olan Kış Müsabakası’nı duyurdu. Bu yeni 8-bit modu, özel üretim üç araç, yeni harita ve müfreze ayarları gibi kendine özgü oyun içi içerikler sunuyor.

Sadece Kış Müsabakası moduna özel olarak 3 yerine 5 oyuncunun yer aldığı mega müfrezeler kullanılabiliyor. Kış Müsabakası modu birden fazla oyun kurulumuna olanak tanıyor: 2 mega müfrezeye karşı 2 mega müfreze ya da rastgele 10 vs. 10.

Wargaming, Kış Müsabakası moduyla birlikte oyuncular için üç özel tank tasarladı: Mammoth ağır tankı, Polar Bear Tank Avcısı ve Arctic Fox hafif tankı. Bu tankların her birinin savaş alanında açıkça belirlenmiş rolleri bulunuyor: Mammoth bir yakın çatışma tankı, Polar Bear uzun menzilli bir nişancı aracı, Arctic Fox ise hızlı bir gözlem tankı. Bu araçlarla birlikte takım arkadaşlarını iyileştirmek için kullanılabilecek özel Altın toplar da ekleniyor.

Orijinal bir savaş arenası ve bu modda üstün başarı gösteren oyunculara verilecek yeni Kış Operasyonu madalyası da Kış Müsabakası modu için tasarlandı.

Kış Müsabakası modunun başlangıç tarihi oyuncuların bulunduğu bölgeye bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’daki oyuncular için 26 Ocak 2015’te başlayacak olan bu yeni modun Kore’deki başlangıç tarihi ise 15 Ocak 2015.

Görsel İçerik Paketleri:

Logolar:

Çizimler:

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Winter_Showdown/WoT_Assets_Screens_Winter_Showdown.zip

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!