-->
Uncharted Geliştiricisi Naughty Dog’ın 30. Yıldönümü Videosu

Uncharted ve The Last of Us geliştiricisi Naughty Dog’ın 30.yıldönümüne özel 50 dakika uzunluğunda bir video yayınlandı. 1984 yılında kurulan Naughty Dog, Crash Bandicoot, Jak and Daxter,Uncharted serileri ve yakın zamanda piyasaya sürdüğü The Last of Us gibi önemli yapımları bizlere kazandırdı. Naughty Dog ekibi ile birlikte geçmişe yolculuk yapılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:  

24.12.2014 | ulasufuk

Uncharted ve The Last of Us geliştiricisi Naughty Dog’ın 30.yıldönümüne özel 50 dakika uzunluğunda bir video yayınlandı. 1984 yılında kurulan Naughty Dog, Crash Bandicoot, Jak and Daxter,Uncharted serileri ve yakın zamanda piyasaya sürdüğü The Last of Us gibi önemli yapımları bizlere kazandırdı.

Naughty Dog ekibi ile birlikte geçmişe yolculuk yapılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!