-->
Star Trek Online Yılbaşı Etkinliklerini Kaçırmayın!

Uzay yolu evrenini oyun dünyasına ilk kez bu kadar büyük bir ölçekte getiren ve büyük beğeni toplayan Star Trek Online’da yılbaşı etkinlikleri başladı. 4 Aralık’ta başlayan Star Trek Online Kış Festivali 15 Ocak gününe kadar devam edecek. Festivalin başrolünde muzip kahramanımız Q var. Q’nun Winter Wonderland’indeki maceraya katılacak tüm oyuncular hem çok eğlenecekler hem de […]

10.12.2014 | ulasufuk

Uzay yolu evrenini oyun dünyasına ilk kez bu kadar büyük bir ölçekte getiren ve büyük beğeni toplayan Star Trek Online’da yılbaşı etkinlikleri başladı. 4 Aralık’ta başlayan Star Trek Online Kış Festivali 15 Ocak gününe kadar devam edecek. Festivalin başrolünde muzip kahramanımız Q var. Q’nun Winter Wonderland’indeki maceraya katılacak tüm oyuncular hem çok eğlenecekler hem de zafer duygusunu tadacaklar. Etkinliklere katılanlar pek çok hediye kazanacaklar ve bu hediyeler arasında Yıldız Gemisi Breen Sarr Theln Carrier da var!

Kartopu savaşları, kardanadamlar, yarışlar, turta yeme yarışması ve kötü kalpli kar canavarının hiddetinden kurtulmayı bekleyen Gingerbread (Zencefilli Kurabiye) halkı, Star Trek Online Kış Festivali’ndeki eğlencelerden sadece birkaçı.

Festival boyunca, oyuncuların geçmiş etkinliklerden hatırlayacağı Borg’lara ve asimile ettikleri kardanadamlara karşı bir mücadele verilecek. Ice-borg’ların Winter Wonderland’i işgal etmesi önlenecek. Oyuncular her gün her saat başında Tide of Ice’daki Borg akınlarını önlemek için kartopu tabancalarını ve dondurucu silahlarını kullanabilecekler. Kış festivali mağazasındaki ödüllere erişim için Borg akınlarını durdurmak gerekiyor. Bir diğer etkinlikte ise, Kardanadamlara karşı savaşan oyuncular ekstra hediyeler kazanacak.

Star Trek Online Kış Festivali boyunca oyuncular The Fast and The Flurrious yarışlarına da katılabilir. Arkadaşlarınız veya düşmanlarınıza karşı yarışacağınız bu etkinlikte eğer hızlıysanız, çok özel Epohh yoldaşları veya Reputation Mark’lar kazanacaksınız. Gingerbread Village’ı savunma etkinliğinde başarılı olanlar ise haritada saklı olan hediyeleri ve özel tatil yemekleri yapmayı Q’nun fotoğraflarını toplamak zorunda.

Star Trek Online Kış Festivali ile ilgili tüm detaylara ulaşmak ve hediye listesini görmek için: http://bit.ly/1scedG4

Uzay Yolu evrenine ışınlanmak ve bu ücretsiz aksiyonun keyfini çıkarmak için: http://www.arcgames.com/tr/games/star-trek-online



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!