-->
Razer Comms Artık Canlı Yayın İzleme Özelliğine Sahip

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun sohbet programlarından biri olan Razer Comms artık milyonlarca kullanıcısının Twitch canlı yayınlarını izlemesini, yeni kanallar keşfetmesini ve arkadaşlarına bağlanıp paylaşmalarını sağlıyor Oyuncular için bağlantılı cihazlar ve yazılımlar alanında dünya lideri olan Razer™ bugün VoIP mesajlaşma programına Stream Viewer özelliğinin eklendiğini duyurdu. Comms için Stream Viewer oyuncular için dünyanın önde gelen […]

09.12.2014 | ulasufuk

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun sohbet programlarından biri olan Razer Comms artık milyonlarca kullanıcısının Twitch canlı yayınlarını izlemesini, yeni kanallar keşfetmesini ve arkadaşlarına bağlanıp paylaşmalarını sağlıyor

Oyuncular için bağlantılı cihazlar ve yazılımlar alanında dünya lideri olan Razer™ bugün VoIP mesajlaşma programına Stream Viewer özelliğinin eklendiğini duyurdu.

Comms için Stream Viewer oyuncular için dünyanın önde gelen video platform ve topluluklarından biri olan Twitch gibi popüler yayın sağlayıcıları bünyesine entegre ederek oyunların sosyal yanını geliştiriyor.

Günümüzde canlı yayın izlerken karşılaşılan üç ana zorluk var:

  • Yeni yayınları keşfetmek ve
  • Yayıncılar canlı yayına başladığında bundan haberdar olmak ve
  • Popüler kanallardaki spam miktarı yüzünden yayın sırasında sosyal etkileşim kurmak;

Comms için yeni Stream Viewer milyonlarca Razer kullanıcısı için yukarıda bahsi geçen tüm sorunları çözecek. Comms için Stream Viewer sayesinde oyuncuların ilgi alanları, oynadıkları oyunlar ve arkadaşlarının önerileri dahilinde kullanıcılara yeni yayınlar önerilecek. Comms ayrıca yayının takipçilerine yayıncı bağlandığı anda haber verecek. Son olarak da Comms yayınları izleyenler için sohbet grupları sunacak, böylece arkadaşlarınızla rahatça etkileşim ve iletişim sağlayabileceksiniz.

Comms için Stream Viever 4000’ten fazla kullanıcının yazılımı denediği iki haftalık bir erken erişim etkinliğinin ardından herkese açık olarak indirilmeye sunuldu.

Razer Comms için Stream Viewer’da bulunan tüm özellikler şu şekilde:

  • Arkadaşlarla yayın izleme
  • İlgili alanı ve oyunlara göre yayın keşfetme
  • Arkadaşlarla yayın izlerken özel sohbetler sunabilme
  • Favori yayınları gruplamak için listeler yaratabilme
  • Yayın başladığında uyarı alabilme
  • Liste paylaşabilme

“Oynanış videoları yayınlamak ve izlemek artık dünya çapında bir fenomen haline geldi –Twitch tek başına günde 60 milyondan fazla ziyaretçi çekiyor ve ayda 16 milyar dakikalık yayın yapılıyor,” diyor Razer CEO’su ve kurucu ortağı Min-Liang Tan. “Razer Comms bu heyecan verici medya içeriği biçimini ve tüketimini daha da arttırmak adına Stream Viewer özelliği sayesinde oyunlardaki sosyal deneyimi geliştirmeyi ve milyonlarca Razer kullanıcısının daha rafine yayın içeriği deneyimine erişmesini hedefliyor.”

“Amacımız oyuncular neredeyse orada olmak,” diyor Twitch Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Matthew DiPietro. “Razer’ın yeni masaüstü yazılımı Razer Comms için Stream Viewer Twitch camiasının birbirine bağlanmasını sağlayan yeni bir yol sunuyor.”

RAZER COMMS HAKKINDA:

Razer Comms oyunculara berrak VoIP ses kalitesi ve grup sohbeti imkanlarıyla anında mesajlaşma sunan ücretsiz bir iletişim çözümüdür. Gelişmiş oyun içi ekran üzeri görüntü işlevine ve oyunlar arası sohbet desteğine sahip olan Razer Comms sayesinde oyununuza etki etmeden arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz.

Razer Comms ayrıca şu özelliklere de sahiptir:

  • Anında Mesajlaşma – Listenizdeki arkadaşlarınızla, işteki çalışma arkadaşlarınızla veya loncanızdaki grup üyeleriyle hızlı ve kolayca anında mesajlaşma ve sesli sohbet imkanı.
  • Oyunu İçi Ekran Üzeri Görüntü – Comms’un minimal ekran uyarıları sayesinde oyun ekranındaki odağınızı kaybetmeden mesajlarınızı, bildirimlerinizi alabilir ve arkadaşlarınızla sesli iletişim kurabilirsiniz.
  • Hareket Halinde Oyunlar – Android uygulaması ve bağlanıldığı zaman arama ve mesajları PC’ye iletebilme özelliği sayesinde nerede olursanız olun loncanıza ve arkadaşlarınıza bağlı kalacaksınız.  

Razer Comms hakkında daha fazla bilgi için: http://www.razerzone.com/comms.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!