-->
Logitech Ödüllü Dört Ürünü İle CES 2015’te

Logitech, Tüketici Elektroniği Birliği (CEA) tarafından düzenlenen Uluslararası CES İnovasyonları 2014 Tasarım ve Mühendislik Ödülleri’nde; “Bilgisayar Aksesuarı” ile “Oyun Donanımı Ve Aksesuarları” kategorilerinde dört ödüle layık görüldü. CES 2015’de ödül alan Logitech ürünleri arasında Logitech® Bluetooth® Multi-Device Keyboard K480,  Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse,  Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming Mouse  ve Logitech® G910 […]

03.12.2014 | ulasufuk

Logitech, Tüketici Elektroniği Birliği (CEA) tarafından düzenlenen Uluslararası CES İnovasyonları 2014 Tasarım ve Mühendislik Ödülleri’nde; “Bilgisayar Aksesuarı” ile “Oyun Donanımı Ve Aksesuarları” kategorilerinde dört ödüle layık görüldü. CES 2015’de ödül alan Logitech ürünleri arasında Logitech® Bluetooth® Multi-Device Keyboard K480,  Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming MouseLogitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming Mouse  ve Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard yer alıyor.

Logitech’in teknoloji ve tasarımı birleştiren fonksiyonel ürünleri ile CES’de 12 yıldır ard arda ödül kazanmasından büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “ Logitech olarak sadece şık ürünler üretmeyi değil, aynı zamanda kullanıcılara özel deneyimler sunmayı hedefliyoruz. Bu, bazen tüm ürün konseptine nüfuz edecek kadar kendini ortaya koyarken,  bazen de kullanıcıların zaman içinde keşfettikleri nüanslara dayanan deneyimler olabiliyor. CES tarafından çabamızın farkedilmesi ve takdir edilmesinden onur duyuyoruz” dedi.

CES 2015’de Ödül Kazanan Logitech Ürünleri:

  • “BİLGİSAYAR AKSESUAR KATEGORİSİ”
  • Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, ince tasarımı ile üç farklı kablosuz cihazla aynı anda kullanılabiliyor. Artık tek bir klavye ile bilgisayarınızda rapor yazarken aynı anda Easy-Switch™ hareketiyle akıllı telefonunuza gelen bir mesaja cevap verebilir ve tabletinizden tweet atabilirsiniz

  • “OYUN DONANIMI VE AKSESUARLARI KATEGORİSİ”
  • Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse:

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse, tamamen kişiselleştirilebilen bir oyun mouse’u. G502, dünyanın ilk 12.000 DPI sensorünü ileri düzey yüzey ve ağırlık ayarlama özelliğiyle birleştirerek, galibiyet potansiyelinizi en üst seviyeye ulaştırmanıza yardımcı oluyor.  Proteus Core, Logitech G özel Delta Zero™ teknolojisi ile dünyanın en güçlü ve kesin sensörünü sunuyor. Fiziksel hissi ve performansı en üst seviyeye ulaştırmak için Proteus Core size mouse’un ağırlığını ve denge merkezini 3.6 g’a kadar ayarlama olanağı sunuyor, herhangi bir komutu veya makroyu 11 programlanabilir düğmeden birini kullanarak beş DPI ayarı yapabilirsiniz.

  • Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse:

Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse, dünyanın en hızlı oyun faresi ve yüksek hızlı FPS oyunu için en iyi tercih. Hyperion Fury Logitech’in Fusion Engine™ sensor teknolojisi  ile saniyede 500 inç iz sürebilirsiniz. Logitech Özel Delta Zero™ Sensör Teknolojisi ile rakipsiz hassasiyet sunuyor. DPI ayarlarını değiştirmek için programlanabilir sekiz tuşa sahip ve 1-milisaniye rapor hızı ile Hyperion Fury tüm komutlarınızın  USB ile anında yerine getirilmesini sağlar.

  • Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard:

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard, dünyanın en hızlı mekanik klavyesi. G910, RGB aydınlatması ve Arx Kontrol Ugulaması özelliğinin yanı sıra özel Logitech Romer-G anahtar ile diğer mekanik tuşlara göre %25 daha hızlı harekete geçiş özelliği sunuyor. Orion Spark, ışık hızında yanıt verme özelliğini, üstün performansa yönelik tasarımı ve RGB aydınlatması ile birleştiriyor.

CES’i düzenleyen Tüketici Elektroniği Birliği’nin sponsorluğunda verilen Uluslararası CES İnovasyonları Tasarım ve    Mühendislik Ödülleri, 1976 yılından bu yana ürün tasarımı ve mühendisliği alanlarında başarılı ürünlere veriliyor.    2015 yılında ödül kazanan Logitech ürünleri, 6-9 Ocak 2015 tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleştirilecek   Uluslararası CES Fuarı’nda ve ayrıca New York’taki Metropolitan Pavyonunda CES Unveiled New York kapsamında sergilenecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!