-->
İngiltere’de FIFA 15 Yeniden Lider

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı. Listeye baktığımızda FIFA 15’i ilk sırada görürken, Call of Duty: Advanced Warfare ikinci, Grand Theft Auto 5 ise üçüncü sırada yer alıyor. The Crew’in de İngiltere listelerine 6.sıradan girdiği, 6 Aralık ile biten haftada en çok satan oyunların listesine aşağıdan bakabilirsiniz:  

09.12.2014 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı.

Listeye baktığımızda FIFA 15’i ilk sırada görürken, Call of Duty: Advanced Warfare ikinci, Grand Theft Auto 5 ise üçüncü sırada yer alıyor.

The Crew’in de İngiltere listelerine 6.sıradan girdiği, 6 Aralık ile biten haftada en çok satan oyunların listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

uk_charts_dec_08_2014



Popüler Haberler


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz


Microsoft’un Xbox konsolları, son zamanlarda Avrupa’da durgunlaşan satışlarla karşı karşıya. Bu durum, üçüncü taraf yayıncılar arasında endişelere yol açıyor.