-->
Capcom Yeni Nesil Konsollar İçin DmC Devil May Cry ve Devil May Cry 4’ü Duyurdu

Başarılı Aksiyon Oyunu DmC Devil May Cry, 2015’te Ek İçerikle Şeytan Kardeşler Dante ve Vergil’in Dönüşüne Sahne Olacak Dünyanın önde gelen video oyun geliştirici ve yayıncılarından Capcom bugün DmC Devil May Cry: Definitive Edition’ın 17 Mart 2015’te PlayStation®4, bilgisayar ve Microsoft Xbox One® formatlarında satışa sunacağını duyurdu. Devil May Cry 4 Special Edition ise 2015 […]

17.12.2014 | ulasufuk

Başarılı Aksiyon Oyunu DmC Devil May Cry, 2015’te Ek İçerikle Şeytan Kardeşler Dante ve Vergil’in Dönüşüne Sahne Olacak

Dünyanın önde gelen video oyun geliştirici ve yayıncılarından Capcom bugün DmC Devil May Cry: Definitive Edition’ın 17 Mart 2015’te PlayStation®4, bilgisayar ve Microsoft Xbox One® formatlarında satışa sunacağını duyurdu. Devil May Cry 4 Special Edition ise 2015 yazında PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

Ninja Theory tarafından geliştirilen DmC Devil May Cry: Definitive Edition orijinal aksiyon oyununa ek olarak “Vergil’s Downfall” hikayesi ve yeni modlar ve ek oynanış özellikleri de dahil olmak üzere daha önce yayınlanan tüm indirilebilir içeriğe de sahip olacak.

DmC Devil May Cry: Definitive Edition’a özel olarak oyuncular Vergil’s Bloody Palace modunda Dante’nin ikiz kardeşiyle oynayabilecekler. Daha fazla zorluk isteyen oyuncular yeni eklenen Gods Must Die ve Must Style modlarına ek olarak klasik Devil May Cry serisine benzer oynanışıyla Hardcore modunu da deneyebilecekler. DmC Devil May Cry: Definitive Edition oyuncuları klasik Devil May Cry karakter tasarımlarından esinlenen yeni Dante ve Vergil kostümlerine de sahip olacaklar. Oyun yüksek kaliteli prodüksiyonu sayesinde her iki yeni nesil konsolda da 1080p’de 60 fps’de çalışacak.

Oyuncuların DmC Devil May Cry için yaptığı yorumlara dayanan dengeleme ve iyileştirmeler, belli bölümlerde açılabilen çarpanlar ve oyuncuların oyun hızını daha da arttırmalarını sağlayan Turbo Modu da yenilikler arasında. Ek liderlik tabloları, kupalar ve başarılar da eklenecek ve PlayStation 4 ve Xbox One özelliklerinden sonuna kadar yararlanılacak.

DmC Devil May Cry’da Dante’nin çıkış hikayesi güncel bir şekilde yeniden anlatılıyor. Dante otoriteye ve aslında genel olarak topluma saygı duymayan, genç bir adam. Dante insan olmadığını biliyor, ama aynı zamanda ona hayatı boyunca işkence etmiş iblisler gibi olmadığının da farkında. İki dünya arasında kalmış olan Dante kendisini dışlanmış hissediyor.

Dante çeşitli yetimhanelerde, ıslah evlerinde ve bakıcı ailelerin yanında büyümüş, ama bunların çoğu da iblislerle dolu olduğu için sonuçta işkence ve şiddet görmüş. Dante bu yüzden iblislere ve otorite figürlerine karşı derin bir nefret beslemeye başlamış ama bunu fark ettirmemeye çalışmış. Her zaman adaletsiz toplumun kurbanları olarak gördüğü küçük insanların yanında olmaya çalışmış. Dante “The Order” ismindeki otorite-karşıtı grubun lideri, ikiz kardeşi Vergil sayesinde bir iblis ve meleğin çocuğu olmanın ne anlama geldiğini keşfediyor ve bununla başa çıkmanın yollarını öğreniyor. Bu bölünmüş kişilik oyun üzerinde çok büyük etkiye sahip, Dante istediği zaman melek ve iblis yeteneklerini kullanabiliyor, Rebellion kılıcını dilediği anda dönüştürerek hem savaş, hem de hareketlerini değiştirebiliyor.

Yeni içerik ve oynanış geliştirmeleri de dahil olmak üzere DmC Devil May Cry: Definitive Edition hakkındaki en yeni detayları öğrenmek için gözünüz Capcom’un sosyal kanallarında olsun.

Devil May Cry 4 Special Edition hakkında bilgiler de önümüzdeki aylarda paylaşılacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!