-->
Watch Dogs’da % 50’ye Varan İndirim

Watch Dogs severlerine Aral’dan büyük indirim. Tüm satış noktalarında geçerli olacak % 50’ye varan indirimden yararlanmak için acele edin Şehrin yeni dinamiklerini Watch Dogs ile yeniden yaratın… Elinizdeki akıllı telefonla her şeyi kontrol altına alabilmeniz için son şans… 30 Ekim – 16 Kasım tarihleri arasında tüm satış noktalarında geçerli olacak kampanya,  Aral tarafından siz değerli […]

05.11.2014 | ulasufuk

Watch Dogs severlerine Aral’dan büyük indirim. Tüm satış noktalarında geçerli olacak % 50’ye varan indirimden yararlanmak için acele edin

Şehrin yeni dinamiklerini Watch Dogs ile yeniden yaratın… Elinizdeki akıllı telefonla her şeyi kontrol altına alabilmeniz için son şans… 30 Ekim – 16 Kasım tarihleri arasında tüm satış noktalarında geçerli olacak kampanya,  Aral tarafından siz değerli oyun severlerin beğenisine sunuluyor.

% 50’ye varan indirim oranları ile son tüketiciyle buluşmaya hazırlanan Watch Dogs, size bir dokunuşla şehrin tüm sistemlerini avucunuzun içine alabilme fırsatı sunacak.

Tüm prestijli mağazalarda geçerli olacak kampanya da size en çok hitap eden formatı seçebilir, şehrin tüm düzenini alt üst edebilir ya da olması gerektiği gibi çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Sokak adaleti sizden sorulur, Watch Dogs’un tüm formatlarında geçerli olacak kampanyadan kendinize uygun formatı seçin ve bu benzersiz oyunda yerinizi alın!



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.