-->
Wargaming.net Ligi Yeni Turnuva Özelliklerini Tanıttı

Yepyeni savaş düzeni, oyuncu ve seyircilerin deneyimini iyileştirecek Wargaming, bugün Wargaming.net Ligi için yeni gelişmeleri duyurdu. Gelecek sezondan itibaren oyuna dahil edilecek olan yepyeni Saldırı/Savunma modu ile birlikte Lig’in savaş formatı daha erişilebilir ve büyüleyici bir hal alacak. Profesyonel World of Tanks oyuncuları tarafından yoğun bir teste tabi tutulup onaylanan ve özellikle onların geri bildirimleri […]

06.11.2014 | ulasufuk

Yepyeni savaş düzeni, oyuncu ve seyircilerin deneyimini iyileştirecek

Wargaming, bugün Wargaming.net Ligi için yeni gelişmeleri duyurdu. Gelecek sezondan itibaren oyuna dahil edilecek olan yepyeni Saldırı/Savunma modu ile birlikte Lig’in savaş formatı daha erişilebilir ve büyüleyici bir hal alacak. Profesyonel World of Tanks oyuncuları tarafından yoğun bir teste tabi tutulup onaylanan ve özellikle onların geri bildirimleri baz alınarak geliştirilen bu mod, turnuva savaşlarının gidişatını tamamen değiştirecek.

Saldırı/Savunma modu, yarışan takımlar için kesin hedefler koyuyor. Bir takım iki üssü birden savunmak için çalışırken, diğer takım bu üsleri ele geçirmeye uğraşıyor; böylelikle maçların berabere bitme seçeneği ortadan kaldırılıyor. Profesyonel oyuncularla birlikte konsept haline getirilen Saldırı/Savunma savaş formatı, takımları proaktif davranmaya teşvik ederken her maçın seyrini daha heyecanlı hale getiriyor.

Tüm Wargaming.net Ligi bölgeleri önümüzdeki sezondan itibaren yeni modu kullanarak, yaklaşan Büyük Finaller öncesinde oyunculara devam eden sezonun sunduğu yeniliklerde ustalaşma olanağı sunuyor.

World of Tanks turnuva oynanışını sürekli olarak geliştirmek için profesyonel oyuncularla yakın temasta çalışıyoruz,” diyen Wargaming Avrupa ve Kuzey Amerika eSports Direktörü Mohamed Fadl, şöyle devam ediyor: “Yeni Saldırı/Savunma Modu oyuncularla birlikte çalışmamızın doğrudan bir sonucu ve gelecek turnuvalarda hem oyuncular hem izleyicilerin deneyimini kayda değer biçimde iyileştirecek.

Wargaming gerçekten oyuncu odaklı bir oyun tasarım kültürünü ön planda tutuyor,” ifadesini kullanan Na’Vi takımının Profesyonel Oyuncusu Dima “SL1DE” Frishman, “World of Tanks için paylaştığımız geri bildirimlerinin tamamını değerlendirdikleri için onlara minnet duyarken, oyunun rekabetçi yanını geliştirmek için birlikte çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Yeni turnuva düzeni ve Wargaming.net Ligi hakkında detaylı bilgi için:

http://wgleague.net 

 

WGL_Infographics_Team_Battles_Eng



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!