-->
Ücretsiz PS Plus Oyunları – Aralık 2014 (Video)

Sony, PlayStation Plus üyelerine Aralık ayında ücretsiz olarak sunacağı oyunları açıkladı. Oyunların listesine ve Aralık ayı ücretsiz oyunları için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz: Aralık ayının ücretsiz PS4 oyunları: Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition Secret Ponchos Titan Attacks! Aralık ayının ücretsiz PS3 oyunları: Hitman HD Trilogy Deadly Premonition: The Director’s Cut Titan Attacks! Aralık ayının ücretsiz […]

27.11.2014 | ulasufuk

Sony, PlayStation Plus üyelerine Aralık ayında ücretsiz olarak sunacağı oyunları açıkladı. Oyunların listesine ve Aralık ayı ücretsiz oyunları için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

Aralık ayının ücretsiz PS4 oyunları:

Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition

Secret Ponchos

Titan Attacks!

Aralık ayının ücretsiz PS3 oyunları:

Hitman HD Trilogy

Deadly Premonition: The Director’s Cut

Titan Attacks!

Aralık ayının ücretsiz PS Vita oyunları:

Final Horizon (PS Vita)

Titan Attacks!

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!