-->
Ubisoft, Xbox One ve PlayStation 4 için THE CREW Açık Betasını Duyurdu

Beta 25 Kasım – 27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Ubisoft bugün The Crew Açık Betasının 25 – 27 Kasım tarihleri arasında Microsoft Xbox One video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi için düzenleneceğini duyurdu. Açık betada oyuncular oyunun 2 Aralık’taki çıkışı öncesi Birleşik Devletler yollarında son bir kez yarışma fırsatı bulacaklar. […]

24.11.2014 | ulasufuk

Beta 25 Kasım – 27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek

Ubisoft bugün The Crew Açık Betasının 25 – 27 Kasım tarihleri arasında Microsoft Xbox One video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi için düzenleneceğini duyurdu. Açık betada oyuncular oyunun 2 Aralık’taki çıkışı öncesi Birleşik Devletler yollarında son bir kez yarışma fırsatı bulacaklar.

2014 Temmuz ayından bu yana bir milyondan fazla oyunu The Crew kapalı betasında Birleşik Devletlerin uçsuz bucaksın yollarında araba kullandı ve geliştirme ekibine çok değerli bilgiler sağladı. Şimdiyse ilk kez The Crew PlayStation®4 ve Xbox One sistemi kullanan tüm oyunculara açılacak.

Açık Betada oyuncular oyunda bulunan beş bölgeden ikisi olan Orta Batı ve Doğu Kıyısında görevlere katılabilecek ve tüm Birleşik Devletleri gezebilecekler. The Crew yalnız başınıza veya arkadaşlarınızla keşfedebileceğiniz aktivitelerle dolu farklı ve detaylı ortamlarıyla gerçek anlamda devasa, yaşayan bir açık dünya sunuyor.

Orta Batı ve Doğu Kıyısı’ndaki PvP lobileri de rekabet yeteneklerini kanıtlamak isteyen oyunculara açık olacak. Arabalarını modifiye etmek isteyen oyuncular ise beş sınıftan ikisi olan Street ve Dİrt üzerinde oynamalar yapabilecekler.

Açık Beta tüm Xbox Live ve PlayStation® Network üyelerine açık olacak; ancak bazı çevrimiçi özellikler Xbox Live Gold veya PlayStation Plus üyeliği gerektirecek.

E3’te 2014 Oyun Eleştirmenleri En İyi Yarış Oyunu ödülünü[i] kazanan The Crew oyuncuları Birleşik Devletlerinin gerçek oyuncular ve mücadelelerle dolu devasa açık dünya şeklinde yaratılmış halinde çılgın bir yolculuğa çıkaracak, devrim yaratacak bir aksiyon yarış DVO’sudur. The Crew Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360 ve PC için 2 Aralık’ta çıkacak.

The Crew hakkında daha fazla bilgi için lütfen thecrewgame.com adresini ziyaret edin.

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.