-->
Torclight Bir Süreliğine Ücretsiz, Sadece Arc’da!

Ayrıca, efsane aksiyon RPG’nin devamı Torchlight II de %75 indirimle Arc’da oyuncuları bekliyor. Popüler ve iyi eleştiriler alan ücretsiz MMORPG’lerin yayıncısı Perfect World Entertainment, Torchlight™ and Torchlight II™ oyunlarını Arc’da yayınladığını duyurdu. Ücretsiz oyunlara tek bir yerden ve kolay erişim için tasarlanan Arc platformu, Torchlight serisinin çıkışını kutlamak için her iki oyunda da büyük promosyonlar […]

26.11.2014 | ulasufuk

Ayrıca, efsane aksiyon RPG’nin devamı Torchlight II de %75 indirimle Arc’da oyuncuları bekliyor.

Popüler ve iyi eleştiriler alan ücretsiz MMORPG’lerin yayıncısı Perfect World Entertainment, Torchlight™ and Torchlight II™ oyunlarını Arc’da yayınladığını duyurdu. Ücretsiz oyunlara tek bir yerden ve kolay erişim için tasarlanan Arc platformu, Torchlight serisinin çıkışını kutlamak için her iki oyunda da büyük promosyonlar yaptı. Sadece 30 Kasım 2014’e kadar Arc platformunda olmak üzere, Torchlight’ı ücretsiz indirebilir ve Torchlight II’yi ise 50.00₺  yerine  %75 indirimli fiyatıyla, yani 12.50₺’ye alabilirsiniz.

Metacritic skorları epey yüksek olan Torchlight (skoru 100 üstünden 83) ve Torchlight II (skoru 100 üstünden 88), Arc platformundaki üçüncü parti oyunlarına eklendi. Arc’a eklenen ilk üçüncü parti oyunu APB: Reloaded olmuştu.

Bol ödüllü aksiyon RPG Torchlight II eskisinden daha iyi ve güçlü olarak geri döndü! Runic Games’in bu sevilen oyunu oyuncuları kana susamış vahşi yaratıkların, zengin hazinelerin ve günahkar gizemlerin ürkütücü ve hızlı dünyasına götürüyor. Bir kez daha, dünyanın kaderi sizin elinizde! Torchlight II hızlı bir izometrik dungeon-crawler ve multiplayer oynanış seçeneği, LAN desteği, paylaşılabilir ganimet ve üç aşamalı epik misyonlar sunuyor. Ayrıca, Runic Games ofisinin köpeği model alınarak tasarlanan Papillon dahil son derece eğlenceli ve yardımcı bir pet sistemi var. Patlayan ganimet pinataları da sizi bekliyor. Karakterinizin seviyesini geliştirin, tüm başarımları kazanın ve sonsuza kadar kahraman olun.

Tek bir global login ile birçok oyuna erişebileceğiniz Arc istemcisi, favori çevrimiçi oyunlara ulaşmanızı sağladığı gibi, bu oyunlarla ilgili en son bilgi ve haberlere de ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca pek çok sosyal topluluk araçlarıyla güçlü bir topluluk hissi yaratıyor. Oyuncuların aşina olduğu öğelerle tasarlanan ve kullanıcı dostu fonksiyonlarıyla dikkat çeken Arc, Perfect World’ün dünyanın dört bir yanındaki 30 milyondan fazla oyuncusunun favori online oyunlarına kolaylıkla erişmesini sağlıyor.

Torchlight I’i bedavaya ve Torchlight II’yi %75 indirimle almak için: http://www.arcgames.com/tr/games

 

pweu_prezly_banner_tl_20140919_freeonarc_TR



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!