-->
Square Enix ve Avalanche Studios JUST CAUSE 3’ü Duyurdu

Başarılı serinin en yeni oyunu açık dünya özgürlüğünü yepyeni bir seviyeye taşıyor Square Enix ve Avalanche Studios bugün çok sevilen JUST CAUSE serisinin yeni oyunu, devasa açık dünya aksiyon macerası JUST CAUSE 3’ü duyurdu. JUST CAUSE 3 2015 içinde PlayStation 4® bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Windows PC için çıkacak. “Just Cause 2 çıktığından beri […]

13.11.2014 | ulasufuk

Başarılı serinin en yeni oyunu açık dünya özgürlüğünü yepyeni bir seviyeye taşıyor

Square Enix ve Avalanche Studios bugün çok sevilen JUST CAUSE serisinin yeni oyunu, devasa açık dünya aksiyon macerası JUST CAUSE 3’ü duyurdu. JUST CAUSE 3 2015 içinde PlayStation 4® bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One ve Windows PC için çıkacak.

“Just Cause 2 çıktığından beri bu anı bekliyorduk,” diyor Avalanche Studios kurucusu ve CCO’su Christofer Sundberg. “Bu on yıllık açık dünya evrimi ve yeniliğinin bir ürünü. JUST CAUSE 3’te Riko’yu nefis bir Akdeniz takımadasına gönderiyoruz. Elbette oyunu değiştirecek yeniliklere sahip Kancası ve Paraşütü de yanında, hatta bir de Atlayış Tulumu var. JUST CAUSE 3 kaotik kum havuzu eğlencesinin yeni neslini temsil ediyor ve size gelecek yıl daha da fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

Özel bilgiler ve geliştiricilerle yapılan röportajlar Game Informer’ın Aralık sayısında yayınlanacak. GameInformer.com/JustCause3 adresini ziyaret ederek de ay boyunca sürecek olan yayınları takip edebilirsiniz.

İlgili Linkler

Resmi Web Sayfası: justcause.com

Resmi Facebook® Sayfası: facebook.com/JustCause

Twitter’da @JustCause: twitter.com/JustCause



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!